Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut un adaptor, va rog sa ma ajutati!

jakab

Postări Recomandate

Este vorba de un adaptor Scart Mufa monitor D-SUB. Adica vreau sa conectez un receptor de satelit cu iesire scart la un monitor LCD ce are conectorul normal D-SUB cu 15 pini. Exista asa ceva de cumparat? Sau se poate manufactura, eventual o schema ar fi binevenita.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• jakab

2

• ionut20

1

• srdjan

1

Top autori în acest subiect

Multumesc pentru link. Am cautat pe net dupa el si am aflat ca acest adaptor este de a conecta calculatorul sau laptopul la TV. Eu doresc un adaptor cu care pot conecta un VCR sau un Receptor de satelit la monitorul calculatorului. Stiu ca ar fi o solutie un TV-tuner extern, dar este exclus ca ar fi prea multe cabluri si plus ca trebuie si alimentat acel TV-Box.Astept in continuoare solutii, scheme.

Link spre comentariu

tie iti trebuie un adaptor s-video - vga spre exemplu. Sunt pe piata de la noi tot felul de modele, dar nu am vazut care sa aiba direct scart. Dar asta nu e o problema, pentru ca se poate pune un adaptor. Chestia e ca un convertor de la video la vga este destul de scump pe aici ... peste 200 de lei.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări