jakab Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Este vorba de un adaptor Scart Mufa monitor D-SUB. Adica vreau sa conectez un receptor de satelit cu iesire scart la un monitor LCD ce are conectorul normal D-SUB cu 15 pini. Exista asa ceva de cumparat? Sau se poate manufactura, eventual o schema ar fi binevenita.Multumesc. Link spre comentariu
srdjan Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 http://www.amazon.co.uk/Hama-SCART-To-V ... B0002W69MY Link spre comentariu
jakab Postat Octombrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Multumesc pentru link. Am cautat pe net dupa el si am aflat ca acest adaptor este de a conecta calculatorul sau laptopul la TV. Eu doresc un adaptor cu care pot conecta un VCR sau un Receptor de satelit la monitorul calculatorului. Stiu ca ar fi o solutie un TV-tuner extern, dar este exclus ca ar fi prea multe cabluri si plus ca trebuie si alimentat acel TV-Box.Astept in continuoare solutii, scheme. Link spre comentariu
ionut20 Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 tie iti trebuie un adaptor s-video - vga spre exemplu. Sunt pe piata de la noi tot felul de modele, dar nu am vazut care sa aiba direct scart. Dar asta nu e o problema, pentru ca se poate pune un adaptor. Chestia e ca un convertor de la video la vga este destul de scump pe aici ... peste 200 de lei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum