Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

acumulator psr

radorim

Postări Recomandate

Buna, am o masina de gaurit-insurubat intitulata PSR 9,6 VE2 cu acumulator Ni-Cd care , din cauza ca nu am folosit-o,nu functioneazadecit un minut, o reincarc si iar...Ce se poate face,am cautat acumulator nou dar se pare ca-i cit o masina noua!!Multumesc pentru sfaturi.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radorim

5

• c_anicai

2

• junior

1

• dan-a2

1

Top autori în acest subiect

de desfacut poate m-oi pricepe sa-l sparg, dar de unde element de schimb!?

sunt mai multe feluri de baterii bosh cum am desfacut eu una arat poza

Posted Image

cu o ?urubelni?? lat? ascu?it? foarte bine se desprinde cu grij? capacul bateriei care e lipit la cald,

?i dac? e desf?cut cu aten?ie, se poate lipi la loc cu poxipol f?r? s? se cunoasc? prea tare.

Eu când am verificat mai erau câ?iva elemen?i buni dar i-am înlocuit pe to?i, am pus de 2 amperi.

poate î?i este de folos informatia

referitor la acumulatori sa-mi zici dimensiunea diametru si lungimea elementului, am eu ceva la vânzare de 1,5 amperi-1,2 vol?i, numai s? se potriveasc? ca dimensiune

Link spre comentariu

Am fost la un mag. cuscule Bosch si mi-au zis ca au acumulator ca al meu si ma costa 7MILIOANE( cumpar 4 surubelnite Skill noide suma asta!!!)

poate nu ai inteles bine costa 4sau5 mil. surubelnita noua in magazin :ras: sau a vrut sa te jupoaie(de bani bineinteles) :rade:
Link spre comentariu

Ba am inteles f, bine ca am intrat in amanunte, asa i-am zis si eu ca la Kaufland e oferta la1,2mili. cu 2 acumulatori!...-Nu, ca-i Bosh asta,etc.,etc, texte...M-am dus apoi la Dedeman la garantii si meseriasul dupa ce m-a anchetatde alea-alea azis sa o uit la incarcat citeva ceasuri bune, s-o reformatez adica, si daca nu o ia sa ma duc la el iar cu toata trusa....SI SE PARE CA A FUNCTIONAT, nu m-am mai dus la el!(la el un acum. era 2 mili.)Lumea-i plina de tepari...!Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări