radorim Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Buna, am o masina de gaurit-insurubat intitulata PSR 9,6 VE2 cu acumulator Ni-Cd care , din cauza ca nu am folosit-o,nu functioneazadecit un minut, o reincarc si iar...Ce se poate face,am cautat acumulator nou dar se pare ca-i cit o masina noua!!Multumesc pentru sfaturi. Link spre comentariu
c_anicai Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 schimb? elemen?ii din baterie sunt 8 buc de 1,2 vol?i. Link spre comentariu
junior Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Cel mai probabil unul din elementii din acumulator a cedat . Desfaci pachetul ii golesti pe toti , inlocuiesti elementul defect si pui la incarcat . Link spre comentariu
radorim Postat Octombrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2009 de desfacut poate m-oi pricepe sa-l sparg, dar de unde element de schimb!? Link spre comentariu
c_anicai Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 de desfacut poate m-oi pricepe sa-l sparg, dar de unde element de schimb!?sunt mai multe feluri de baterii bosh cum am desfacut eu una arat poza cu o ?urubelni?? lat? ascu?it? foarte bine se desprinde cu grij? capacul bateriei care e lipit la cald, ?i dac? e desf?cut cu aten?ie, se poate lipi la loc cu poxipol f?r? s? se cunoasc? prea tare. Eu când am verificat mai erau câ?iva elemen?i buni dar i-am înlocuit pe to?i, am pus de 2 amperi. poate î?i este de folos informatia referitor la acumulatori sa-mi zici dimensiunea diametru si lungimea elementului, am eu ceva la vânzare de 1,5 amperi-1,2 vol?i, numai s? se potriveasc? ca dimensiune Link spre comentariu
radorim Postat Octombrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Multumesc, o sa mai dureze pina-mi fac curaj....miine-i sarbatoare !... Link spre comentariu
radorim Postat Octombrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Am fost la un mag. cuscule Bosch si mi-au zis ca au acumulator ca al meu si ma costa 7MILIOANE( cumpar 4 surubelnite Skill noide suma asta!!!) Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Am fost la un mag. cuscule Bosch si mi-au zis ca au acumulator ca al meu si ma costa 7MILIOANE( cumpar 4 surubelnite Skill noide suma asta!!!)poate nu ai inteles bine costa 4sau5 mil. surubelnita noua in magazin sau a vrut sa te jupoaie(de bani bineinteles) Link spre comentariu
radorim Postat Octombrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Ba am inteles f, bine ca am intrat in amanunte, asa i-am zis si eu ca la Kaufland e oferta la1,2mili. cu 2 acumulatori!...-Nu, ca-i Bosh asta,etc.,etc, texte...M-am dus apoi la Dedeman la garantii si meseriasul dupa ce m-a anchetatde alea-alea azis sa o uit la incarcat citeva ceasuri bune, s-o reformatez adica, si daca nu o ia sa ma duc la el iar cu toata trusa....SI SE PARE CA A FUNCTIONAT, nu m-am mai dus la el!(la el un acum. era 2 mili.)Lumea-i plina de tepari...!Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum