rony2006 Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Vreau sa invat sa lucrez cu PIC-uri si vreau sa intreb ce limbaj de programare ar trebui sa invat.Care este cel mai usor dar cu care sa se poata face proiecte si mai complicate.Pana acum am facut cateva coduri in asm, dar ceva foarte usor. Link spre comentariu
srdjan Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 PicBasic ar fi cel mai simplutz;C iti recomand cu caldura;ASM daca iti place si vrei merita sa inveti... mai ales daca tintesti spre performanta/profesie, daca nu tot C e cel mai potrivit Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 C e sfînt. Nici asm nu stric?, dar la rutine foarte complxe tot C e mai lizibil. Încearc? CCS sau MikroC. Link spre comentariu
rony2006 Postat Octombrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Si gasesc niste carti pentru C sau pentru picbasic.Daca ai putea sa imi dai niste linkuri, mai ales pentru C, pentru ca din cate stiu C ii un limbaj de programare pentru calculatoare. Link spre comentariu
srdjan Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Practic pe tine te intereseaza C de la 0 sau pentru lucrul cu microcontrollere? daca vrei C de la 0 un tutorial bun e asta: http://rapidshare.com/files/292548481/CTutotial.rar.html daca vrei C direct pentru lucrul cu PIC-uri cauta pe net... va trebui sa intelegi bine ideea de registrii si operatiile cu valori de adevar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum