Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

convertirea din monofazic 220 in trifazic

Vizitator comma

Postări Recomandate

am auzit una buna azila o pompa de vopsire cu motor electric ... demontata ... am vazut ca rotorul este un magnet permanent si statorul e format din bobinepompa asta este alimentata de la priza, de la retea, monofazic 230V ... dar cica statorul acestei pompe este trifazic la niste tensiuni mai micibine inteles ca pana in stator exista o placa de circuite care controleaza diverse ... si printre altele, simuleaza digital trifazic din monofazicdin experienta mea, mai mica cei drept, stiu ca alternatorul de dacie e trifazic ... si printr-o punte redresoare de 6 diode, tirifazicul alternativ e transformat in monofazic continu si apoi trecut prin releu...acum, uitandu-ma la explicatia pe care am primit-o referitor la pompa de care vorbeam mai sus ... nu-mi explic cum poti sa obtii din monofazic => trifazicluminati-ma si pe mine in problema asta ... converirea unui curent monofazic in curent trifazicmultumesc anticipatp.s. nu stiu daca am scris la sectiunea care trebuie ... in cazul in care am gresit sectiunea, rog un admin sa mute thredul la sectiunea corespunzatoare

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări