Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

convertor bidirectional DC<->DC 24-12 V

Postări Recomandate

am nevoie de un convertor bidirectional 24v-12 V si 12 V-24V DCscop pt alimentarea unui ups de 24 V la un acumulator de 12 V 55Ahpt 24-12 curentul ar trebuie sa fie maxim 5A(pt incarcare) dar pt 12-24 curentul sa fie de minim 15 Am-as baga la o sursa in comutatie, dar nu sunt sigur de reusiteorice schema este bine-venita

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

am nevoie de un convertor bidirectional 24v-12 V si 12 V-24V DCscop pt alimentarea unui ups de 24 V la un acumulator de 12 V 55Ahpt 24-12 curentul ar trebuie sa fie maxim 5A(pt incarcare) dar pt 12-24 curentul sa fie de minim 15 Am-as baga la o sursa in comutatie, dar nu sunt sigur de reusiteorice schema este bine-venita

Mai cumpara un acumulator costa cam 200lei si iti iese un backup puternic de energie , cu smps o sa pierzi randament te mai si complici si e cam greu de facut ....in locul tau eu asa as face ...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări