Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tester FBT AD-029

Vizitator Laur68

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Flor

1

• Nonny149

1

• dan-a2

1

• ADRIAN SARPE

1

Top autori în acest subiect

Multi a avut surpriza cand s-a defectat kitul ad-029 si sa il repare sa nu stie ce circuite integrate sunt utilizate ,deoarece au fost sterse sau polizate marcajele.Motivul!?....

unde se gaseste si la ce pret ,daca nu te superi.
Link spre comentariu

Multi a avut surpriza cand s-a defectat kitul ad-029 si sa il repare sa nu stie ce circuite integrate sunt utilizate ,deoarece au fost sterse sau polizate marcajele.Motivul!?....

motiv nu prea este dar daca e aceeasi schema e simplu cumperi integratele si le schimbi p.s. nu prea am inteles : :bataie topicul
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Mda, acum am vazut discutia. Ce Dzeu o fi atat de greu sa repari jucaria asta cu un trz si 2 integrate? Mai ales ca ai si schema ..Unul comanda mai multe leduri, deci il cheama cum il cheama, mai ales ca are si 16 pini. Primul, cu voia dvoastra pe lista, care are doar 2*4=8 pini e numit diferit de al doilea. Asa ca le schimbi pe rand..Mama ei de logica si de meserie..Singura problema pe care am intalnit-o la acest montaj, pe care l-am fabricat in multe exemplare, apoi popularizat prin diferite reviste, a fost cauzata de tranzistorul din montaj. Daca are factorul de amplificare prea mic, "jucaria" nu va "canta".Laur68Inteleg ca ai fost scos la inaintare, ca lui Multi ii era rusine, dar invata de la un hodorg batran ca mine sa te intrebi de ce nu a postat chiar el intrebarea si te-a pus pe tine sa postezi...Si in al doilea rand cum pot sa il ajut daca nu imi spune am masurat asta, am inlocuit piesele, dar aici m-am blocat. Cu asta eram de acord, pt ca (mi) se mai intampla. Si mai ales nu uit ca si eu am fost incepator, acum vre-o 32 de ani..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări