sckump Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Salut. Stie cineva ceva de amplificatorul Alesis Matica 900, e ceva de capul lui, sau e o chinezarie? Ceva pareri de la cei mai experimentati. Multumesc. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 ar trebui sa fie acesta:ZAL stie mai multe Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Nici chiar a?a, nu am capul enciclopedie, mai cunosc ?i eu cîte ceva. Alesis e firm? bun?, m-am auzit vorbe urîte la adresa ei, or avea ?i produse mai proaste, dar nu la nivel de garaj chinezesc. Dup? pdf se prezint? bine ampliful, are aliment?ri separate pe fiecare canal, schema e simetric?, protec?ii, pare în regul?. Acuma depinde dac? e vorba de unul nou, sau de unul chinuit ?i reparat. Link spre comentariu
sckump Postat Octombrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Salut. Din cate am inteles, nu ar fi suferit reparatii, insa nu stiu in ce conditii a fost utilizat. ms de raspunsuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum