norad Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Buna ziua,Am vazut intr-o fabrica niste niste aparate pentru apa potabila (calda si rece) de genul celor La Fantana, ce erau racordate la retea printr-un tub cam de 8 mm grosime dintr-un material asemanator teflonului.Vreau sa stiu ce fel de tub se foloseste in asemenea situatii si de unde se poate procura.Imi trebuie pentru a racorda la retea un automat de cafea. Iese din discutie pexalul (proprietarul aparatului si al spatiului vrea "tub dintr-ala").Multumesc. Link spre comentariu
marianjoita Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Buna ziua, Am vazut intr-o fabrica niste niste aparate pentru apa potabila (calda si rece) de genul celor La Fantana, ce erau racordate la retea printr-un tub cam de 8 mm grosime dintr-un material asemanator teflonului. Vreau sa stiu ce fel de tub se foloseste in asemenea situatii si de unde se poate procura. Imi trebuie pentru a racorda la retea un automat de cafea. Iese din discutie pexalul (proprietarul aparatului si al spatiului vrea "tub dintr-ala"). Multumesc. Materialul se numeste polipropilena si se gaseste in orice magazin. Pentru a-l utiliza iti trebuie un aparat special de lipit care costa, in caz ca-l iei dintr-un targ pana intr-un milion de lei vechi. Link spre comentariu
norad Postat Octombrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Un link m-ar ajuta.Diametrul minim pe care l-am gasit pe net este de 20 mm.Tubul la care ma refer este cam de 8 mm si destul de flexibil. Link spre comentariu
bassbox Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Cred ca este vorba de tub de PVC pentru pneumatica industriala. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Am eu la servici aparat de apa montat cu furtun din ala, dar nu scrie nimic pe el :cry: PS: odata era sa il taie un mester crezand ca este cablu coaxial Link spre comentariu
Vizitator boga alfred Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Buna ziua,Am vazut intr-o fabrica niste niste aparate pentru apa potabila (calda si rece) de genul celor La Fantana, ce erau racordate la retea printr-un tub cam de 8 mm grosime dintr-un material asemanator teflonului.Vreau sa stiu ce fel de tub se foloseste in asemenea situatii si de unde se poate procura.Imi trebuie pentru a racorda la retea un automat de cafea. Iese din discutie pexalul (proprietarul aparatului si al spatiului vrea "tub dintr-ala").Multumesc.folosim noi la aparatele de cafea cam de 5mm cu mufe rapide Link spre comentariu
high_voltage_tm Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 http://img.directindustry.com/images_di/photo-g/hydrolysis-and-microbe-resistant-standard-tubing-123790.jpg Link spre comentariu
bassbox Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 E furtun pentru pneumatica industriala. :daAm avut cazuri,cand racordul flexibil de cauciuc cu invelis sub forma de tresa metalica(ceea ce se foloseste uzual la chiuvete,boilere)ceda o data la saptamana ,inlocuit cu asa ceva s-a rezolvat problema.Desi nu e facut pt lichide,rezista lejer la 10 bari..........dar nu incercati pentru apa fierbinte............ Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Se gaseste la toate magazinele mai mari, care comercializeaza piese de schimb pentru autocamioane, fiind utilizat la sistemul de alimentare cu combustibil sau instalatia pneumatica - diametru interior de 4...10mm. Se vinde "la metru" (5...18 ron/m). Modelele siliconice se monteaza prin presare pe racord (furtun de 8mm, pe un racord de 8,5...9mm diametru); celelalte se pot incalzi usor cu o bricheta si dupa ce se inmoaie se introduc pe racord. Link spre comentariu
Vizitator boga alfred Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Buna ziua, Am vazut intr-o fabrica niste niste aparate pentru apa potabila (calda si rece) de genul celor La Fantana, ce erau racordate la retea printr-un tub cam de 8 mm grosime dintr-un material asemanator teflonului. Vreau sa stiu ce fel de tub se foloseste in asemenea situatii si de unde se poate procura. Imi trebuie pentru a racorda la retea un automat de cafea. Iese din discutie pexalul (proprietarul aparatului si al spatiului vrea "tub dintr-ala"). Multumesc. Materialul se numeste polipropilena si se gaseste in orice magazin. Pentru a-l utiliza iti trebuie un aparat special de lipit care costa, in caz ca-l iei dintr-un targ pana intr-un milion de lei vechi. pare rau e alimentar si nu se lipeste are mufe rapide rezista la 120psi si 150grade Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 rezista la 120psi120PSI = 8,5atm. Furtunele pentru instalatii pneumatice auto, lucreaza la 8...10atm si rezista la 15...25atm. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum