moro_mu Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Buna seara tuturor.Am la depanat un tv Allview model TAV3711-T cu video incorporat, diagonala 37cm cu sursa bubuita .Sursa foloseste STRG6653 iar pe placa sursei care este separata de restul sasiului tv scrie VPA150a.Procesor stv 2246h x31.Problema cea mare este ca dupa 2 C.I.bubuite am descoperit traful chopper care este defect .Intrebarea mea este de unde as putea procura un traf chopper pentru acest model de tv.Pe transformator am urmatoarele date: 81290794 si dedesupt 18p4ztt1.Eventual daca ma puteti ajuta cu o schema sa aflu ce tensiuni scoate sursa pentru a putea sa adaptez alta sursa .Va multumesc. Link spre comentariu
tehtronics Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 ai schema si SM Link spre comentariu
moro_mu Postat Octombrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Multumesc tehtronics raman dator de cinste . Link spre comentariu
ROBEERT Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Buna seara tuturor. As avea si eu nevoie de aceasta schema. Vad ca nu mai exista pe forum. Am primit un asemenea tv la reparat. Suspect selectorul de canale. Da sa prinda ceva programe dar foarte puricat. O a doua chestie este ca se si pierd de tot programele ( iese din banda ). Maine il iau la intrebari ca astazi am fost mai mult " hoinar pe strazi " ( reparatii pe la domicilii ). Multumesc. Link spre comentariu
tehtronics Postat Martie 27, 2012 Partajează Postat Martie 27, 2012 ti-am trimis mesaj privat...schema este mare Link spre comentariu
ROBEERT Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Televizor rezolvat. A trebuit sa fac urmatoarele:- sa inlocuiesc selectorul de canale deoarece era pe norma Anglia ( stia numai UHF ) - a trebuit intrat apoi in menu-ul service pentru a activa banda FIF ( am urmat pasii exact ca in revista Depanatorul nr. 25 ).Mii de multumiri domnilor. Link spre comentariu
Vizitator i0nut Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Buna ziua. As dori si eu schema tv la Allview TAV3711-T. Multumesc. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Aveti aici doua adrese cu schema : viewtopic.php?f=17&t=102960 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum