Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema tv Allviw TAV3711-T

Postări Recomandate

Buna seara tuturor.Am la depanat un tv Allview model TAV3711-T cu video incorporat, diagonala 37cm cu sursa bubuita .Sursa foloseste STRG6653 iar pe placa sursei care este separata de restul sasiului tv scrie VPA150a.Procesor stv 2246h x31.Problema cea mare este ca dupa 2 C.I.bubuite :nebunrau: am descoperit traful chopper care este defect .Intrebarea mea este de unde as putea procura un traf chopper pentru acest model de tv.Pe transformator am urmatoarele date: 81290794 si dedesupt 18p4ztt1.Eventual daca ma puteti ajuta cu o schema sa aflu ce tensiuni scoate sursa pentru a putea sa adaptez alta sursa .Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tehtronics

2

• ROBEERT

2

• moro_mu

2

• dan-a2

1

Top autori în acest subiect

• 2 ani mai târziu...

Buna seara tuturor. As avea si eu nevoie de aceasta schema. Vad ca nu mai exista pe forum. Am primit un asemenea tv la reparat. Suspect selectorul de canale. Da sa prinda ceva programe dar foarte puricat. O a doua chestie este ca se si pierd de tot programele ( iese din banda ). Maine il iau la intrebari ca astazi am fost mai mult " hoinar pe strazi " ( reparatii pe la domicilii ). :rade: Multumesc.

Link spre comentariu

Televizor rezolvat. A trebuit sa fac urmatoarele:- sa inlocuiesc selectorul de canale deoarece era pe norma Anglia ( stia numai UHF ) - a trebuit intrat apoi in menu-ul service pentru a activa banda FIF ( am urmat pasii exact ca in revista Depanatorul nr. 25 ).Mii de multumiri domnilor.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări