bobtech Postat Iunie 8, 2005 Partajează Postat Iunie 8, 2005 vreau sa-mi cupar un bluetooth dongle cum sunt cele din piatza cu 800.000 Lei (in Timisoara). e albastru, transparent si in cutie de plastic transparenta.folositi vreunul asa ceva ? e bun ?pot sa-l folosesc cu nokia 6310i pt comunicare cu programe gen Oxigen sau pt conectare la internet prin gprs ? Link spre comentariu
Bagherra Postat Mai 9, 2006 Partajează Postat Mai 9, 2006 logic ca merge :finga: dar mai trebuie si soft .Cred ca il ai pe CD telefonului sau cuta pe net PC SUITE.(pe site la nokia.com) In principiu trebuie setata conexiunea prin bluetooth. Apoi dau un syncronise si gata Link spre comentariu
one Postat Mai 9, 2006 Partajează Postat Mai 9, 2006 Merge. Il instalezi pe PC si apoi comunici cu orice bluetooth. Nu trebuie sa fie pt. un anumit telefon, nici macar pt. Nokia. Fii insa atent ca nu toate au aceeasi putere de emisie, unele merg peste 50m. Vezi sa scrie macar pe cutie ca merge la cel putin 50m. Uite de exemplu la: http://www.pczone.ro/produse.php?id=163 poti vedea ca sunt diferite si ca pret. Am vazut unele adaptoare, f.mici la care mufa USB era din cablaj, si nu avea acea parte metalica in jurul contactelor. Acelea tot in carcasa albastra sunt, nu au capac la mufa, merg pe 50m, am verificat eu. Link spre comentariu
bobtech Postat Mai 10, 2006 Autor Partajează Postat Mai 10, 2006 OK, mersi, dar am rezolvat demult problema. Am deschis postul asta acum aproape un an Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum