Vizitator hagiufa Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 salutare din nou ! acum chiar nu mai stiu ce sa fac ... pioneer-rile sunt astea : http://www.okazii.ro/catalog/32773569/B ... S901A.html iar kenwood-urile sun astea : ( cred ca am posibilitatea sa le ascult ) http://www.okazii.ro/catalog/33512017/#forum mi-au fost recomandate revox ( mai sus ) , dar nu cred ca se potrivesc cu yamaha ax 496 alta dilema amea este impedanta , care este recomandata 4 sau 8 ohmi ? pe okazii nu gasesc mare lucru , in magazine nici atat , doar pionee cs 9070 care nu au filtre sau daca sunt , sunt foarte scumpe iar de pe ebay nu trimit in romania am un receptor sony str dg 500 luat cu ceva timp in urma , la care i-am adaugat o pereche de sony ssf6000p , dar cand am luat yamaha ax 496 mi-am dat seama ca sony ssf6000p nu sunt boxe ce-i drept nici str dg 500 nu e amplificator , dar impreuna , + eltax p[e spate si centru si cu un sub. jamo facusem un sistem home cinema cu mult peste panaramele "one box" dar cand vroiam sa ascult muzica ... , asa am luat ax 496 si cdx 396 si acum lipsesc boxe atasez mai jos un manual ax 496 va multumesc pentru rabdare si sfaturi ! Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Categoric ia ni?te boxe de 8 Ohmi, ampliful nu duce de 4 Ohmi, chiar dac? a?a minte în prospect, nici vorb? de 2 Ohmi. Puterea real? a amplifului e de vreo 50W sinus pe canal, deci oricare din boxele de mai sus sînt perfecte ?i dac? sun? asem?n?tor, c? la putere sînt la fel, ia-le pe cele mai ieftine, de?i mi se par exagerate pre?urile.Ca la noi, acum se cere în plus pe vechime, cînd ar trebui s? se scad? uzura. Link spre comentariu
alexutu Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 ca si raspuns personal eu zic sa iti iei cu bass reflex dk folosesti pt auditii de camera pt ca in special de asta au fost facute ,fac o rezonanta cu camera, dar dk vrei pt aer liber recomand incintele inchise pe compresie, cat despre modele sau boxe eu as prefera bose chiar si sh.sau sony/technics sh. modelele un pic mai vechi suna incomparabil mai bine decat majoritatea boxelor de se gasesc pe piata (in mare chinezarii).totusi decizia e a ta, sper comentariu sa iti fie de folos, oricum ar fi mult de discutat ce muzica vrei sa asculti ce amplif...... Link spre comentariu
Vizitator hagiufa Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 salutare ! sony nu mai cumpar niciodata nimic cele pe care le am acum ( sony ssf 6000p ) de la -20 db incep sa se "sparcaie" pe yamaha caut ceva sa coboare mult in frecventa ( eventual sub 30 hz ) iar sensibilitatea sa fie de asemeni acceptabila am fost putin descurajat de afirmatii de genul : daca sunt vechi scade puterea magnetului , se deterireaza membrana , etc despre magnat (ribbon serie , mig ribbon serie ) ce spunti ? gasisem pe okazii mig ribbon 10 dar nu cred ca avea dif. de bas originale aveau marginea neagra , iar tot ce am gasit au margine cromata , initial am crezut ca e doar ornamet http://www.magnat.tv/ Link spre comentariu
alexutu Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 re salut.modelul sony probat de tine e conceput pt sisteme home cinema si sunt niste fronturi veritabile dar e adevarat nu sunt prea puternice in frecvente de bass (de aia exista subu)cat despre magnat eu personal nu am o parere prea starlucita.am vazut boxe magnat (chiar dk e o firma mare),nu m-au impresionat in niciun fel ,un sunet plat, ma rog ce am vazut eu.recomand bose stiu de model 601 dar mai sunt si altele ,bose care foloseste tehnologia acustimass care face ca boxele sa sune in asa fel incat sa simti ca te afllii in mijlocul evenimentelor,nu sunt extraordinar de puternice dar sunt rezonabile zic eu.iara technics mi se par fff reusite, e o gama mai veche neagra,ffff bine facute un sunet de exceptie, am avut o pereche de vreo 50 w nominal -pot sa spun ca avea un sunet incredibil si un bass extraordinar de si difu de bas avea doar vreo 13 cm,(magnetul era mai mare ca membrana).am vazut modele mai puternice 100-200w poate si mai mult unele pe okazii la vreo 2000e.INCA O CHESTIE dk vrei boxe si cu bass dar care sa fie si rezonabile ca pret eu zic ca poti opta catre UNITRA. modele de 75w/90w/110w sunt mai mult decat suficient si un bass sanatos.ok, sper sa iti fie de folos comentariul mei,salut. Link spre comentariu
baga Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 unitra sunt varza Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Dup? un sfert de secol, da sînt varz? cele originale, dar acum se g?sesc difuri de schimb ?i alte componente ale lor. Link spre comentariu
alexutu Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 se gasesc si modele noi unitra am vazut la magazinul muzica de 70w. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum