Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statie Kenwood TH-78E

critix

Postări Recomandate

Salutare si bine v-am gasit.

Am primit de la un amic un aparat Kenwood TH-78E (http://inform3.kenwoodusa.com/Manuals/TH-78.pdf).

Din pacate, acest aparat nu are baterie, si nici antena. Nici o problema, l-am alimentat la o bat de masina, si ii functional.

Sunt foarte nou in ale radioamatorului, si de acceea va intreb ce as putea face cu acest aparat. In sensul, pot prinde ceva... pot vb cu cineva? Precizez ca sunt din Alba Iulia.

Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nikos

2

• critix

2

• yo4hhp

1

Top autori în acest subiect

nu ne-ai spus daca ai licenta de radioamator...in Alba-Iulia sint destui radioamatori cu care vei putea lua legatura cu aceasta statie...plus ca poti accesa si ceva repetoare de prin zona...iti recomand daca nu ai licenta de emisie sa obtii aceasta licenta in primul rand si pe urma poti lucra linistit...succes!

Link spre comentariu

ar fi bine sa iei legatura si cu cativa radioamatori din Alba-Iulia, care ar putea sa iti dea si cateva sfaturi utile...atunci cand stai fata in fata cu cineva poti discuta mai multe, mai rapid si la obiect...te poate indruma mai usor...pana una alta incearca sa asculti banda de 2m, vezi cum decurge o legatura radio, studiaza regulamentul serviciului de amator din Romania si vezi ca pe data de 17 Octombrie, la Cluj, are loc o sesiune de examen pentru obtinerea certificatului de radioamator...astept sa ne auzim in trafic.vezi ca ai si un mesaj privat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări