Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pb cu un virus

Vizitator alexseverin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• oachy

4

• junior

2

• radue

2

• Stefan

2

Top autori în acest subiect

Vizitator alexseverin

va multumesc tuturor pt sfaturi.am sters partitiile si am lasat doar una pe care am formatat-o crancen dupa care am instalat win sp3 oct 2009 si am pus kaspersky atat in rest nici un driver nimic.pb este in felul urmator antivirusul a gasit un trojan si il blocheaza nu l poate sterge deoarece apare din nou.ma multumesc si cu atat pentru ca nu l mai lasa sa si faca de cap.kis e singurul antivirus care l a depistat! :aplauze ce nu inteleg este unde naiba sta virusul asta cand eu ii dau format?in aia 8mb de buffer al hdd? :sparge:

Link spre comentariu

Utilizeaz? un kit ORIGINAL de Windows. M? îndoiesc c? mai po?i cump?ra din magazin Windows XP SP3, în octombrie 2009...Mai po?i face ceva: pune un kit SP2 mai vechi, pe care apoi s?-l la?i s?-?i fac? update pe net.Troianul ?la cu siguran?? î?i vine chiar in kitul de Windows, care mai mult ca sigur este luat de la "b?ie?ii buni".

Link spre comentariu

Nu da banii pe prostii (vindoze) pune-?i ceva s?n?tos(linux) ! Trebuie sa ai un prieten cu comp. , du-te la el ?i bag? hardul apoi din sistemul lui F?R? a accesa nimic de pe hardul tau , scaneaz?-?i hardul cu un antivirus ! In buffer(cei 8megi) nu ai cum s? ai viru?i ! Ai ori in MBR ori pe parti?ii ori pe alte harduri d-ale tale din sistem.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări