Vizitator bytemanp Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Salut. Am si eu nevoie de un inlocuitor pentru NJM4580 sau unul mai bun. Amplificatorul il voi folosi la un proiector laser. http://elm-chan.org/works/vlp/report_e.html Schema: http://elm-chan.org/works/vlp/galamp2.png Multumesc. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 pentru ce inlocuitor cita vreme este disponibil originalul...?2 capsule sint folosite uzual ...1--- 2x4 pini smd2--- 2x4 pini cu distanta normala intre pini Link spre comentariu
Vizitator bytemanp Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Pentru ca in Bucuresti l-am gasit la un singur magazin si nu e pe stoc. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 din pacate pentru dvs...nu scrie nicaieri ca daca bucurestiul este capitala romaniei , inseamna ca e musai obligatoriu sa se gaseasca absolut orice traznaie pentru oricine...! spre surprinderea dvs , aflati ca eu am pe stoc de multi ani njm 4580 in ambele formate , absolut noi si absolut originale jrc de la mama lor si nu-mi lipsesc niciodata... Link spre comentariu
Vizitator bytemanp Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Absolut ma bucur.... absolut. Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Salut. Am si eu nevoie de un inlocuitor pentru NJM4580 sau unul mai bun.Pune NE5532. Cred c? merge ?i cu TL072. Link spre comentariu
Vizitator bytemanp Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Cu LM833 ar merge? Ca mai am cateva prin casa. Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 ?i cu ?la merge. Po?i încerca cu orice opera?ional dublu care s? reziste la tensiunea de alimentare. la +/-15V or s? fie multe. Link spre comentariu
Vizitator bytemanp Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Aham... Atunci am sa fac montajul cu socluri in caz de nu obtin un rezultat satisfacator cu lm833 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum