Vizitator rusu neculai 51 Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 va rog mult.cum pot reda pe monitor semnal de la un dvd ,ce trebuie facut?ma gindeam ca se poate face ceva .multumesc mult Link spre comentariu
miron1947 Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 .cum pot reda pe monitor semnal de la un dvd ,ce trebuie facut? http://www.elfast.ro/shop/produse/15--convertoare-video-s-video-vga-dvi-hdmi/ Link spre comentariu
miron1947 Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Am gasit aceasta.[attachment=0]scart_vga.JPG[/attachment] Link spre comentariu
Vizitator rusu neculai 51 Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 multumesc mult,sanatate+bani. Link spre comentariu
Den Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Am gasit aceasta.[attachment=0]scart_vga.JPG[/attachment]Salut.Se poate un link unde ai gasit? Link spre comentariu
Vizitator rusu neculai 51 Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Am gasit aceasta.[attachment=2]scart_vga.JPG[/attachment]Salut.Se poate un link unde ai gasit? Link spre comentariu
Golem Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Ma indoiesc ca e buna de ceva schema aia...doar conectica.Cine o sa decida dimensiunile rastrului?Cine o sa limiteze amplitudinea semnalului RGB?Convertoarele acelea din link au in interior ceva mai mult decat fire... Link spre comentariu
Vizitator rusu neculai 51 Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Ma indoiesc ca e buna de ceva schema aia...doar conectica.Cine o sa decida dimensiunile rastrului?Cine o sa limiteze amplitudinea semnalului RGB?Convertoarele acelea din link au in interior ceva mai mult decat fire... am incercat nu a esit nimic. o sa caut un convertor din comert. Link spre comentariu
Den Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Imi trebuie pentru a baga semnal video la un lcd de calculator.De exemplu de la dolce.Am mai facut odata,dar am uitat si imi era lene sa le iau la puricat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum