Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv Galaxis CTV 3795

Postări Recomandate

Am nevoie de schema acestui tv.Modelul este CTV 3795.Are tub de 37 cm , iar finalul audio si teletextul sunt pe module .Pt identificare,mai adaug niste repere: IC102=CTV322S V 20 ; IC108=TDA8390 ; IC109=TDA8452 ; IC107=TDA8451 ; IC105(deflexie linii si cadre)=TDA8215B.In final,ce telecomnda imi recomandati pt. acest model?Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tehtronics

3

• misuraelectronic

2

• FLORIN IORDACHE

1

• dynky

1

• 1 an mai târziu...
Vizitator Hardisk

HiI've just discovered this interesting Forum, looking for schematic of Tesi2 chassis (Ultravox, Galaxis, Watson or Formenti) but the posted link is deadRegardsDonaldPS.: I'm Austro Italian :da

Link spre comentariu

sa nu mai deschid alt topic..... un sasiu tesi 4 cu bu 508 ST made in maroc cu rez incorporata~100ohm,(nu 808 cum e in schema)defect!tv adus de afara de vreo 7 ani,asa a mers pina acum,cum a reusit nu stiu,tv il cunosc personal de vreo 5 ani,a avut alte probleme in timp problema e ca am pus si 508,merge prost,2sc 5388 cu rez BE ~330ohm,bu808dfi si dfx cu rez~260-280ohm,d 1803 cu rez~100ohm,merg toate bine dar se incalzesc foarte tare.8215 schimbat,c din baza schimbat si red adiacente verificate,filtraje fara probleme...rog o idee in afara de marirea radiatorului sau o solutie practica daca s-a confruntat cineva cu asemenea defectmultumesc anticipat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări