Vizitator 3220 Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Am cumparat din targ un asemenea amplificator cu 10 ron, bineanteles defect . Cand au aparut aceste amplif. eu aveam 16-17 ani si trebuia sa cunosti pe cineva la mag. de electronice sau sa dai spaga pt. a-l cumpara.De dragul acelor vremuri am reparat amplificatorul, avand toate piesele necesare in casa !!!Am schimbat toti tranz. finali si prefinali care ereau prajiti atat de rau ca se facusera mov. Mai sunt pb. cu condensatorii si mai ales cu semireglabilii de 1ko si 2,5 ko care sunt dezastruosi de prosti. Deci schimbati acesti semireglabili neaparat !!!La montarea tranz. finali 2n3055 neaparat sa puneti pasta de transfer termic intre tranz. si radiator pt. o racire mai buna a tranz. finali !!! Din fabrica nu erea pus nimic si se incalzeau excesiv de mult. Veti vedea diferenta ,se merita !!Dupa efectuarea reparatiei si a reglajelor necesare, am ramas surprins de sunetul acestui mic comunist Nu uitati ca debiteaza 15 w nominal ceea ce se simte !!!Daca aveti cunostinte de electronica si putin timp cred ca se merita sa repuneti in functiune ecest tip de amplificator, fiind foarte bun pt. sunet la calculator sau de ce nu pentru petreceri de apartament.Spor la reparatii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum