Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

mp3-player la bateria scuterului

Vizitator stangaci

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

9

• Jimmy

1

• zal

1

• Th3_uN1Qu3

1

Top autori în acest subiect

Vizitator stangaci

nu pentru ca nu am aparat de masura am avut in schimb 2 piese de fiecare am facut un alt circuit nou cu piese noi dar degeaba la fel ca primul montaj nu am tensiune pe partea de iesire a montajului!

Link spre comentariu
Vizitator stangaci

nu putetzi sami faceti un montaj mai clar la fel ca cel de sus dar cu corectitudine la montajul pieselor cum trebuie montat tranzistorul stiu ca primul este emitor al doilea colector al treilea baza va rog daca se poate! :limb:

Link spre comentariu

Daca il tii in mina , cu terminalele in sus si cu radiatorul (partea cu placuta metalica) spre tine, atunci de la stinga la dreapta este Emitor-Colector-Baza. Atentie si la dioda zenner ! Daca e in capsula de sticla (transparenta, neagra, sau ce alta culoare o fi ea) spre terminalul care se leaga la plus are o dunga (alba, argintie, rosie, etc). Poate a scapat tranzistorul intreg... :rade:Ce dioda folosesti ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări