Vizitator stangaci Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 O SA INCERC! Link spre comentariu
Vizitator stangaci Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 nu nustiu ce poate fiial 2-lea montaj facut corectnu am curent pe partea de iesire de ce? Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Ai masurat tensiunile ? Link spre comentariu
Vizitator stangaci Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 nu pentru ca nu am aparat de masura am avut in schimb 2 piese de fiecare am facut un alt circuit nou cu piese noi dar degeaba la fel ca primul montaj nu am tensiune pe partea de iesire a montajului! Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Cauta un aparat de masura (voltmetru) si masoara tensiunile. Tu vrei sa pui degetul pe piese si sa vezi daca vine curentul ? Mai preda prof. Kimak la "masurari electrice" ? Link spre comentariu
Vizitator stangaci Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 nu putetzi sami faceti un montaj mai clar la fel ca cel de sus dar cu corectitudine la montajul pieselor cum trebuie montat tranzistorul stiu ca primul este emitor al doilea colector al treilea baza va rog daca se poate! Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Ce tranzistor ai folosit ? Link spre comentariu
Vizitator stangaci Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 BD 135 Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Daca il tii in mina , cu terminalele in sus si cu radiatorul (partea cu placuta metalica) spre tine, atunci de la stinga la dreapta este Emitor-Colector-Baza. Atentie si la dioda zenner ! Daca e in capsula de sticla (transparenta, neagra, sau ce alta culoare o fi ea) spre terminalul care se leaga la plus are o dunga (alba, argintie, rosie, etc). Poate a scapat tranzistorul intreg... :rade:Ce dioda folosesti ? Link spre comentariu
Vizitator stangaci Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 no problem am tinut cont de asta dionda zener 2,0 v Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum