MARLANU Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 se poate folosi pentoda PL802 in audio Link spre comentariu
lorik199 Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 da, cred ca s-ar putea folosi fara problemedar nu cred ca va scoate mai mult de 2 W din ea, avand in vederea puterea disipata de numai 8,5 Wpoti testa schema de la pag 3 din datasheet, si in loc de Ra poi un traf de iesire cu primar de 2K7 si sec 4-8 ohm Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 da, cred ca s-ar putea folosi fara problemedar nu cred ca va scoate mai mult de 2 W din ea, avand in vederea puterea disipata de numai 8,5 Wpoti testa schema de la pag 3 din datasheet, si in loc de Ra poi un traf de iesire cu primar de 2K7 si sec 4-8 ohmOrice tub se poate folosi in audio, daca nu are panta variabila.Puterea de iesire depinde de calitatea (pierderile) transformatorului de iesire. La o putere disipata pe anod de 8.5W se pot scoate 3...3.5W cu un traf corespunzator. :daEu am scos 3.6W sinus din PCL86, care are Pda=9W. Link spre comentariu
MARLANU Postat Octombrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2009 multumesc,eu nu m-ai am timp de facut montaje,asa ca am sa le vand,poate ca este cineva interesat si mai are timp,am 7 bucati nos Philips in cutie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum