mk3_cdj Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Salut! Unde as putea gasi cablu pentru un mp3 player ca acesta: http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi ... HDD1420/00 Am cautat dar nu gasesc pe google:( Link spre comentariu
yo9hnf Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Pune poza cu mufa aparatului pt ca pe site nu se vede, iar in documentatie scrie doar usb 2.0 . Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Octombrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Daca mai e nevoie de poze mai fac .... Link spre comentariu
yo9hnf Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Cred ca este special si deci se gaseste numai la reprezentanta....daca este asa, pretul e pe masura. Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Octombrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2009 vreau neaparat sa stiu macar pret:) apoi vad eu;) Link spre comentariu
yo9hnf Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 1-ce vad eu ca apare pe site-ul lor , sunt niste suporti in care intra telefonul si care au cablu usb+alimentare care se separa.2-vezi daca chestiile astea s-au vandut la noi. Daca da, ar trebui sa se gaseasca cablu si pe la noi.3-scrie-le pe mail ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum