Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

salut Need Help cu diful asta U.R.S.S.

csaba_sm

Postări Recomandate

stie cineva ce putere au aceste difuri unde au fost fabricate stiu ca e rusesc ...si daca va rog mult imi traduce cineva tot ce scrie ce ziceti.De unde pot achizitiona placuta pe care se lipesc firele ..sunt total distruse.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• csaba_sm

4

• ratza

2

• paul14

1

• Th3_uN1Qu3

1

Top autori în acest subiect

ratza esti sigur ? 30w.. la ce magnet are si ce dimesiune are e imposibil sa aiba 30w ..cred eu ..ca fac un filtru pt el la 8 omi si il pleznesc cu statia de 150 w pe care il am ..daca bubuie ai dreptate daca nu sper sa aiba mai mult ..eram curios sa stiu unde e fabricat si ce nume are dupa traducerea lui. mersi de ajutor ...:)

Link spre comentariu

Din pu?ina rus? pe care o mai ?in minte din clasa a ?asea (adic? alfabetu' ?i cam atît), pe difuzor scrie a?a, de sus în jos:30GD Golovca (cap)Dinamicescaia (evident, difuzor dinamic)12Om 63...12500Gz (12 ohmi, 63-12500 Hz)Data (data fabrica?iei) Vîpusca (eliberat de)Poen... ceva, nu-mi dau seama?tamp?ena (pre?ul)OTK (controlul de calitate)30Gd = 30W, sînt absolut sigur, pe toate difuzoarele ruse?ti cu care m? jucam cînd eram mic era trecut? puterea. Nu ?tiu de la ce cuvînt e abrevierea, de?i prima chestie care-mi trece prin c?p??în? e Gosduma - Duma de stat. Nu cred c? are vreo leg?tur?.

Link spre comentariu

30W are diful ala intr'adevar. Este proiectat sa fie full range, si ca sa poata reda si inalte e bobinat cu sarma foarte subtire. Cu 150W il pocnesti sigur, dupa ce il bubui sa'l desfaci sa vezi cat de subtire e firul de la bobina. Am si eu unul din asta, si 2 romanesti cu caracteristici asemanatoare. Trebuie sa le rebobinez dar mi'a fost lene, ca tre sa stau sa largesc si intrefierul sa incapa macar 2 straturi cu sarma de 0.3.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări