csaba_sm Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 stie cineva ce putere au aceste difuri unde au fost fabricate stiu ca e rusesc ...si daca va rog mult imi traduce cineva tot ce scrie ce ziceti.De unde pot achizitiona placuta pe care se lipesc firele ..sunt total distruse. Link spre comentariu
paul14 Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Pai ceva de genu 12 ohmi(asta poti sa masori ca sa fi sigur) de la 63 la 12.500 Hz si 30 sau 300 de watti. Posibil sa fie difuzoare de chitara. Link spre comentariu
csaba_sm Postat Octombrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2009 salut paul14 da sunt difuri de chitara mi-am dat seama ca e de 12 ohmi in rest de puterea lor nu stiu nimica de aceia va rog sa traduceti ce scrie pe ele mai multe detalii am aici cum arata din ce a fost scos si ce defect am la amplificator viewtopic.php?f=5&t=47700 Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Au 30W, iar pl?cu?a pe care erau firele o po?i face simplu, din cablaj. Numai s? mai ai firele leonice întregi. Link spre comentariu
csaba_sm Postat Octombrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2009 ratza esti sigur ? 30w.. la ce magnet are si ce dimesiune are e imposibil sa aiba 30w ..cred eu ..ca fac un filtru pt el la 8 omi si il pleznesc cu statia de 150 w pe care il am ..daca bubuie ai dreptate daca nu sper sa aiba mai mult ..eram curios sa stiu unde e fabricat si ce nume are dupa traducerea lui. mersi de ajutor ... Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Din pu?ina rus? pe care o mai ?in minte din clasa a ?asea (adic? alfabetu' ?i cam atît), pe difuzor scrie a?a, de sus în jos:30GD Golovca (cap)Dinamicescaia (evident, difuzor dinamic)12Om 63...12500Gz (12 ohmi, 63-12500 Hz)Data (data fabrica?iei) Vîpusca (eliberat de)Poen... ceva, nu-mi dau seama?tamp?ena (pre?ul)OTK (controlul de calitate)30Gd = 30W, sînt absolut sigur, pe toate difuzoarele ruse?ti cu care m? jucam cînd eram mic era trecut? puterea. Nu ?tiu de la ce cuvînt e abrevierea, de?i prima chestie care-mi trece prin c?p??în? e Gosduma - Duma de stat. Nu cred c? are vreo leg?tur?. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 30W are diful ala intr'adevar. Este proiectat sa fie full range, si ca sa poata reda si inalte e bobinat cu sarma foarte subtire. Cu 150W il pocnesti sigur, dupa ce il bubui sa'l desfaci sa vezi cat de subtire e firul de la bobina. Am si eu unul din asta, si 2 romanesti cu caracteristici asemanatoare. Trebuie sa le rebobinez dar mi'a fost lene, ca tre sa stau sa largesc si intrefierul sa incapa macar 2 straturi cu sarma de 0.3. Link spre comentariu
csaba_sm Postat Octombrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Acuma sunt de vinzare cine le vrea la 100 de ron sa ma anunte. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum