Vizitator just_me Postat August 2, 2004 Partajează Postat August 2, 2004 Adica bruiat in sensul sa nu se mai poata transmite nimic pe el Link spre comentariu
Vizitator frankie Postat August 25, 2004 Partajează Postat August 25, 2004 Inca n-am vazut coax perfect...Cu cat are perderi mai mari(si implicit mai ieftin), poate fi bruiat mai usorF. Link spre comentariu
Vizitator just_me Postat August 25, 2004 Partajează Postat August 25, 2004 Inca n-am vazut coax perfect...Cu cat are perderi mai mari(si implicit mai ieftin), poate fi bruiat mai usorF.eram interesat daca cineva stie cum se bruiaza un cablu coaxial Link spre comentariu
cirip Postat August 25, 2004 Partajează Postat August 25, 2004 Poti sa dai mai multe detalii ce vrei sa faci de fapt? Intrebarea este asa de vaga (ca sa nu zic aiurea) incat nu e de mirare ca ai asteptat atata pana sa raspunda cineva. Te-a suparat un vecin si vrei sa-i "bruiezi" coaxialul? Cirip Link spre comentariu
Vizitator just_me Postat August 25, 2004 Partajează Postat August 25, 2004 Poti sa dai mai multe detalii ce vrei sa faci de fapt? Intrebarea este asa de vaga (ca sa nu zic aiurea) incat nu e de mirare ca ai asteptat atata pana sa raspunda cineva. Te-a suparat un vecin si vrei sa-i "bruiezi" coaxialul? Ciripda intradevar vreau sa-i bruiez coaxialul Link spre comentariu
cirip Postat August 26, 2004 Partajează Postat August 26, 2004 Ce trece prin coaxialul ala?Cirip Link spre comentariu
Vizitator just_me Postat August 26, 2004 Partajează Postat August 26, 2004 Ce trece prin coaxialul ala?Ciripnet Link spre comentariu
cirip Postat August 26, 2004 Partajează Postat August 26, 2004 Si de ce vrei sa-l bruiezi? Cu ce te-a suparat?Cirip Link spre comentariu
Vizitator just_me Postat August 26, 2004 Partajează Postat August 26, 2004 mai conteaza ,ideea e ca mi-a adus mari prejudici si vreau sa-i intorc favorul de aceea as fi foarte recunoscator daca mi-ai sune cum se poate bruia cablul.tks Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat August 26, 2004 Partajează Postat August 26, 2004 Ia o foarfeca si bruiaza-l! Foarfeca bruiaza tot. Link spre comentariu
Vizitator frankie Postat August 27, 2004 Partajează Postat August 27, 2004 Credeam ca thread-ul va fi despre ecranaje, care m-ar fi interesat, nu despre bruiaj, unde se ocupa altii. Nu cred ca-si are rostul in directorul de radioamatorism.Net pe coax - probabil ethernet 10Mbit - transmisii in banda de baza- dezafectare fizica: foarfeca, un ac cu gamalie neobservabil care leaga miezul de tresa, etcCu o priza vampir ai putea chiar sa ai acces la net-ul respectiv.- bruiaj radio - trebuie sa ai antena de emisie cu fascicul concentrat, si cred ca doar prin impulsuri ai sa reusesti cate ceva.Repet, nu-si are locul aici.Cu bine, Frankie Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat August 27, 2004 Partajează Postat August 27, 2004 Ai dreptate Frankie! Aici ma asteptam si eu sa vad chestiuni legate de radioamatorism. Dar oricum te felicit pentru metoda CIA cu ac de scurtcircuit, mai delicata decat varianta KGB cu foarfeca. Ma mai gandesc si la varianta cu sarma bobinata pe coaxialul respectiv prin care sa treaca impulsuri de vreo 100MHz de la un tranzistor de putere si care sa fie induse in cablu. Dar asta e munca, nu gluma! Mai buna e foarfeca. In alta ordine de idei: acum vreo cativa ani, un veci de al meu al carui tata lucra pe la SRI a venit acasa cu o bucata de cablu, cica cu pierderi. Adica care avea ferestre in tresa. Si cu cablul asta vroia sa treaca pe langa cablul TV si astfel sa "fure" semnal. Evident ca a furat numai niste purici. Totusi nu am aflat niciodata la ce ar folosi un astfel de cablu. Link spre comentariu
cirip Postat August 27, 2004 Partajează Postat August 27, 2004 Totusi nu am aflat niciodata la ce ar folosi un astfel de cablu.De exemplu, in cladiri sau in tunele (tuneluri?), semnalul de la celular (sau alte retele radio) nu se propaga. Daca intinzi un cablu din asta "cu pierderi" (de fapt e cu fante in vederea radiatiei) si ii pui un repetor la capat, care respira "aer curat" sau are macar o antena afara, aduci acoperirea radio si in zona respectiva.Cirip Link spre comentariu
Vizitator just_me Postat August 27, 2004 Partajează Postat August 27, 2004 Ca isi are sau nu are rolul acum asta e dar nu pentru critici am postat threat-ul aici ci pentru niste raspunsuri care imi pot fi de un real folos .La mistouri si glume ma pricep si eu asa ca as fi recunoscator daca v-ati limita in a raspunde .Va multumesc Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat Septembrie 4, 2004 Partajează Postat Septembrie 4, 2004 Mersi cirip pentru lamurire! Just_me, eu zic ca forumul e destul de serios. Dar la astfel de intrebari trebuie sa te astepti si la raspunsuri sugubete. Daca tot vrei sa faci ceva in sensul asta, incearca ce ti-am sugerat: bobineaza pe cablul dusmanului cateva zeci de spire si baga in bobina rezultata un clock de 100MHz. Vezi ce iese. Nu vei stii totusi niciodata daca l-ai bruiat sau nu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum