Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PIC + Camera Web + transmisie radio

Mondan

Postări Recomandate

Vreau sa realizez ceva de genul:O Camera Web cu "mufa usb" se leaga prin radio la o distanta oarecare de un montaj electronic cu un USB Stick sau SD.Ce vreu sa realizez ?Exista deja camere wireless pe 2.45Ghz dar la receptie trebuie sa ai TV sau placa de captura.In acest caz se va filma cu o camara Web, se va tramsmite printr-un emitator facut de mine, si la receptie se va inregistra pe stick.Este cam acelasi lucru ca si in cazul anetrior, numar ca nu ai nevoie de calcular sau chestii sofisticate pentru captura.Se poate realiza ?In principiu pot folosi cam orice PIC, acum am PIC16F684.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• caddyct

2

• Mondan

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

OK, Multumesc frumos pentru raspuns,Nu am zis ca vreau sa pastrez aceeasi frecventa, sau pot cumpara module Rx/Tx din Conex.Varinat RF PIC este foarte buna, dar nu aici intampin greutati.poate ca, controlul unei camera Web prin PIC nu se poate realiza la nivel de amator. :smt103: sau poate trebuie sa folosesc altceva pentru o chestie care sa nu necesite alimentare decat pe baterie, iar rezultatul sa fie "scris" pe Stick

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări