Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Perna electrica???

vikingul38

Postări Recomandate

Am intrat in posesia unei perne cu burete care are un cablu lung de circa 7-8 metrisi la capat borna tata a unui conector pt boxa......Nu stiu ce poate fi...m-am gandit ca trebuie sa fie o perna electrica...in interiorul buretelui are mai multe fire dispuse in colac....am alimentat la circa 12 volti de la un alimentator didactic....se incalzeste perna...dar pare ca si alimentatorul este in scurt(consum mare???)N-am nici o idee la cat ce as folosio...poate la patutul unui catel Ciuaua pe care il au copii mei...Perna nu are nici o specificatie pe ea.....pa :jytuiyu reri????

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vikingul38

2

• yo9hnf

2

• doru3160

1

• lucione_cip

1

Top autori în acest subiect

Aam alimentat la circa 12 volti de la un alimentator didactic....se incalzeste perna...dar pare ca si alimentatorul este in scurt(consum mare???)

Ce intelegi prin faptul ca alimentatorul este in scurt?! Ce curent ia la 12V?Existau perne electrice RDGiste la noi ( ca si mixere :d )
Link spre comentariu

Da,se mai si distrau comunistii si cand se saturau de scaun electric,mai diversificau cu perna... :rade: Din ce retin,pernele electrice din acea vreme erau la 220V si aveau un comutator cu 5 sau 6 pozitii,pe cordon(cablu)un asemenea comutator inca mai am,da cu perna am curentat si eu catelul... ,e o forma eleganta si rapida de a scapa de patruped(sper ca mai exista simtul umorului,altfel poate ma trezesc cu protectia animalelor pe cap) :rade:

Link spre comentariu

Inclin sa cred ca e perna electrica.....are totusi conductorii foarte subtiri..M-am gandit ca poate fi si o antena de camera?????curios.....Eu am alimentat-o la 12 v ca si vreo 24 wati si se incalzeste chiar foarte bine...catelul (ciuaua) sta pe ea destul de mult....Repet ca a avut un fir(cablu) foarte lung cu ecran (cum sunt cele de microfon) si la capat cu borna de difuzor auxiliar model...habar n-am cum erau prin 80-90 :sparge:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări