costy Postat Iunie 7, 2005 Partajează Postat Iunie 7, 2005 A pus cineva mana pana acum pe niste difuzoare cu membrana din lemn,sau macar le-a auzit cineva pana acum?Cum se aud?E diferenta mare intre unul 'traditional' si unul cu membrana de lemn? Link spre comentariu
Vizitator Robert Postat Iunie 8, 2005 Partajează Postat Iunie 8, 2005 JVC EX-A1 :wink: Link spre comentariu
costy Postat Iunie 8, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2005 Stiu si eu cine le fabrica Intrebam daca a pus cineva mana pe asa ceva. Link spre comentariu
costy Postat Iunie 10, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2005 Pentru cine nu le-a vazut click pe link: http://www.jvc.com/product.jsp?productI ... &pathId=11 Astept pareri. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Iunie 16, 2005 Partajează Postat Iunie 16, 2005 Nimeni?*Eu, in magazin, dar nu m-au impresionat peste masura (pe radio FM... :? )Simplu fenomen de marketing... Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iulie 17, 2005 Partajează Postat Iulie 17, 2005 Eu nu am avut ocazia sa le aud in functiune ci doar sa le vad dar sa stii ca maine la prima ora ma duc la un prieten sa le ascult, el se lauda ca se aud bine dar am uitat sa ma duc sa le ascult. Bine ca mi-ai amintit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum