Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Welcome to the Past

Selena

Postări Recomandate

Constat ca sunteti sadici(in sensul bun al cuvantului),e ca si cum ai musca cu pofta dintr-un mega burger in fata unuia care nu a mancat de 1 saptamana,cu alte cuvinte, super pofticios(nu stiu daca e cea mai buna comparatie,da' cred ca intelegeti efectul).Asemenea colectii,ne fac pe multi sa ne gandim la spatii mai mari de depozitare,si sa ne dam seama ce marunti suntem cu cateva zeci de aparate in posesie. :rade:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

4

• ctepeo

3

• bansaraba

3

• Selena

3

Top autori în acest subiect

• 5 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Radione R-1....Ma doare inima cand ma uit la el. Tata a avut unul care a disparut in conditii misterioase de la tara, acum vreo 20 de ani. Daca gasesc unul in orice stare, ofer pt el 10 aparate pe lampi, toate antebelice.... Pe bune.Sper sa nu fie off-topic

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

acum cca o luna am vazut la muzeul aviatie (intrare libera) intr-un din camere un tip care avea zeci de aparate si televizoare vechi, majoriatea functionale. Din ce am vorbit cu omul, tocmai isi muta catrafusele la muzeul militarl. Deci, daca vreti sa-i facti o vizita, sunt sigur ca omul care are expozitia va fi mai mult decat incantat de prezenta voastra.

Link spre comentariu

Da... la Muzeul Militar National s-a deschis expozitia cu o parte din reperele de acolo. Restul fiind complectate cu piese din colectiile membrilor Pro Radio Antic.Expozitia este deschisa in perioada 3 sep. - 30 sep. 2010 cel putin...Sunt expuse si cateva "pietre de aducere aminte" din fosta cladire a Uzinelor Electronica...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări