Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Welcome to the Past

Selena

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

4

• ctepeo

3

• bansaraba

3

• Selena

3

Top autori în acest subiect

kit-urile sant intr-adevar deosebite,imi amintesc de vremurile cand se gaseau si pe la noi asemenea montaje.Cascam gura ore intregi in magazinul Cutezatorii de langa biserica Alba.De acolo mi-am cumparat prima trusa de lipit,un letcon,o rola de fludor si o bucata de ?ipirig. Mare pacat ca au disparut ...si montajele si magazinele.

Link spre comentariu

Cred ca adresa asta ar trebui salvata si pusa undeva la inceput,altfel trebuie sa-i dam cate un up,e pacat sa nu vada toti asa ceva...e o adevarata placere sa-ti clatesti ochiul cu asa imagini.

Link spre comentariu

Am inteles ca se deschide un muzeu cu aparatura vintage si la Constanta: http://www.adevarul.ro/rss/articol/cons ... tanta.html

Ar fi misto. Sper sa bage si ceva masini de spalat, frigidire, aspiratoare. Eu visam la un muzeu al aparatelor casnice. Sunt suparat ca nu am reusit sa salvez de la tara (sta si se degradeaza) un frigider Pinguin 1000 - unul din primele 3.000 de frigidre fabricate in Romania - erau produse la "Klement Gottwald" (U.M.E.B.). Bunicul meu (el a avut frigiderul) a aruncat si un aspirator ELVETIAN!!! pentru ca mergea la 120 V... dar nici mie nu mi-a spus de el :cry:
Link spre comentariu
Am inteles ca erau folosite in baruri si pentru ca foloseau sistemul de proiectie cu oglinda, imaginea era cam stearsa. Oricum, era singura posibilitate de a obtine o imagine asa mare de la televizoarele anilor 50. Tot e bine ca nu trebuie sa ne uitam la TV-urile mecanice din anii 30, cu ecranul cat un timbru.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări