ady_marinescu Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Am primit azi o sursa de alim de la cineva. functioneaza. dar nu gasesc nimic despre ea. dupa scris pare a fi poloneza sau altceva de genul asta. ma intereseaza pt ca unde scrie -24Vs nu scoate nimic si are si led-ul respectiv aprins. pun niste poze pt edificare. poate s-a mai lovit cineva de vreuna ca asta.[attachment=3]DSC03944.JPG[/attachment][attachment=4]DSC03937.JPG[/attachment][attachment=2]DSC03946.JPG[/attachment] Link spre comentariu
lorik199 Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 pare a fi o sursa de tensiune simpla nestabilizata, dar nu bag mana in focvezi sa nu aiba niste sigurante arse Link spre comentariu
ady_marinescu Postat Octombrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2009 verificat sigurantele, sunt ok. ideea e ca la toate tens scrie X volti, numa' la asta Vs. o vrea vreo sarcina ca sa debiteze? si aparatul de masura sa nu fie indeajuns? Link spre comentariu
vio2007 Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Nu cred ca este o sursa de alimentare independenta !Dupa cum arata cred ca facea parte dintr-un aparat sau agregat mai complex.In poze se vad trei conectoare destul de mari si cu multi pini de pe care s-au deslipit firele de conexiune . Link spre comentariu
ady_marinescu Postat Octombrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2009 am mai intrebat la cel care mi-a dat-o. facea parte dintr-un echipament vechi. ceva legat de purtatoare de info (voce) pe linia de inalta tensiune. sau ceva de genu' asta. si am fost asigurat ca nu o sa gasesc nimic despre ea pe net.asa ca ma multumesc sa o folosesc ca atare. ideea de baza era sa o dezmembrez si sa folosesc componentele din ea pt o sursa reglabila de pana la 30Vcc si 10 A. da-mi place asa de mult de ea, incat o sa o las in pace. Link spre comentariu
lorik199 Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 mai degraba scoti traful, identifici primarul si vezi cat scoate in secundar, decat sa stea degeabaprimarul il identifiuci foarte usor cu ajutorul unui bec de 60-100 Wadica : iei un stecher cu o bucata de cablu, legi un capat al cablului la o infasurare a trafului, le celalalt capat legi un terminal al becului si la celalalt terminal al becului a doua borna de la trafbecul sa-l pui intr-o duliebagi in priza si testezi asa fiecare infasurare pana o gasesti pe cea la care becul nu lumineaza, sau filamentul este putin inrositacela va fi primarul Link spre comentariu
ady_marinescu Postat Octombrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2009 pai sursa nu sta degeaba. ca scoate mai multe tensiuni la bornele din fata care se vad in poze. singura pe care nu o scoate e aia unde scrie " -24Vs". in rest merg toate. Link spre comentariu
lorik199 Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 pai in cazul acesta iei circuitul pt -24vs de la capat inspre inceput si verifici componentele Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum