nickrvl Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Cu PonyProg ai incercat? Trebuie sa pui acoladele si sa scrii {file} acolo in linia parameter. Am citit help-ul cand am facut asta si la mine a mers.Cu Pony am oarece amintiri neplacute, deocamdata ma abtin, iara SinaProg nu are Help, cel putin vizibil, probabil ca se gasesc informatii pe net o sa caut cind o sa am mai mult timp liber. Link spre comentariu
INCEPATOR21 Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 Cu PonyProg ai incercat? Trebuie sa pui acoladele si sa scrii {file} acolo in linia parameter. Am citit help-ul cand am facut asta si la mine a mers.Cu Pony am oarece amintiri neplacute, deocamdata ma abtin, iara SinaProg nu are Help, cel putin vizibil, probabil ca se gasesc informatii pe net o sa caut cind o sa am mai mult timp liber.S-ar putea sa fiu pe langa subiect si scuze. Daca am inteles eu bine vrei sa incarci un "hex" in bascom. Daca da atunci intri in bascom-> manual program-> (selectezi sus stanga) load file to buffer si selectezi hexul respectiv apoi dai->write buffer(tot pe sus stanga) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum