Vizitator Mitu Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Pe alimentare e o piesa pe care scrie 8n60c . E tranzistor mascat sau ce e? Puteti sa mi dati o sugestie? Si daca puteti sa mi spuneti de unde o pot cumpara ptr ca la mine in oras pe la magazine nu prea au auzit de ea si raman cu televizorul desfacut pe masa. Va multumesc Link spre comentariu
daisarqx Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 incearca stp8n600sau 2sk2545 Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 este un mosfet cu canal n...nu e nimic mascatcodul complet este fqp8n60cdaca are tabla pe spate , nu merge 2sk2545...e slab in putere...!de asemenea , daca este izolat , tot nu e recomandat 2sk2545 ...e slab si in curent ---6a in loc de 7,5a ai originalului --- e slab si in putere --- 40w in loc de 48w ai originalului--- ...! Link spre comentariu
Vizitator Mitu Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 E din plastic tot si scrie pe el FQPF 8N60C. De unde il pot cumpara ca de la mine din oras nu am de unde. Astia pe la magazine nu au auzit de asa ceva. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 cautati magazinul domnului gelu ifrim...!e absolut imposibil sa nu aiba ceva echivalent sa va dea...!din cite stiu eu , are mag in braila si in galati...! Link spre comentariu
ADRIAN SARPE Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 iti pun pdf NFET 8N60il gasesti peste tot si la Mivarom Link spre comentariu
Vizitator Mitu Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 In baza nu am condensator de 10 mf, am unul de 10 nf de tip myler nepolarizat. Link spre comentariu
ADRIAN SARPE Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 il mai pun odata Link spre comentariu
Vizitator Mitu Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Am gasit in loc de 8N60C un P6NA60. Asta e bun? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 nu esteeste mai slab in curent Link spre comentariu
naetv Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 nu esteeste mai slab in curentZapaciti omu'! De ce nu este bun P6NA60? Daca cineva a pus unul mai puternic nu inseamna ca este obligatoriu sa pui in continuare acelasi lucru -P6NA60 este mai puternic (putere , curent) decit 2SK2750 care este folosit de obicei la acest sasiu.Acelasi lucru si 2sk2545 - este bun .Ideea , cel putin asa inteleg eu , nu era neaparat un echivalent perfect pentru "8n60c " ci un tranzistor care sa mearga la acest sasiu si cele doua merg foarte bine. Link spre comentariu
Vizitator Mitu Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Fara schema imi va veni mai greu dar asta e. Poate sa mi spuna cineva cum sa separ sursa de restul televizorului si sa pun in loc o rezistenta de sarcina sa ma pot ocupa de sursa? Si ce tensiune sau tensiuni scoate aceasta sursa? Link spre comentariu
naetv Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Schema sasiu Vestel 11AK30A14 1 Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 domnule naetv...eu dau intotdeauna clientilor mei tranzistoare cu parametri MAI MARI SAU CEL PUTIN EGALI decit originalele din aparate , pentru a evita orice fel de discutie/ reclamatie ulterioara , cum ca ...vezi doamne , l-am pacalit pe onorabilul client si ca s-a stricat ulterior aparatul din cauza ca i-am dat o piesa mai proasta decit ce a avut el inainte...!stiu si eu ca ar merge si tranzistoare mai slabe , nu neg asta ...insa nu stau eu acum sa fac experimente pe banii clientilor...! asta e treaba celui care a proiectat acel sasiu...!presupunind ca acel proiectant nu a fost un timpit cind a ales un tranzistor de 7,5 amperi in loc de unul de 6 amperi --- evident ,excludem aici ratiunile financiare , cind , totul devine logic --- atunci , eu unul merg pe solutia mea...! Link spre comentariu
naetv Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Vedeti schema data de producator - la 11AK30 este dat 2SK2750 ,MTP6N60 nu 8N60 si nici in montaj nu am gasit altceva acolo unde nu a fost umblat .Normal ca daca nu ai original sau echivalent pui ceva superior ca performante ,dar nu este un scop sa schimbi cu ceva mai puternic ,mai ales la cele care nu au un obicei din a se defecta . "presupunind ca acel proiectant nu a fost un timpit cind a ales un tranzistor de 7,5 amperi in loc de unul de 6 amperi" deci nu a ales de 7.5 amperi acel proiectant Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum