Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sistem 2.2 budget

Light_man

Postări Recomandate

• Răspunsuri 49
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Light_man

14

• Mircea Bartic

11

• m4xx

2

• adi_0106

1

Top autori în acest subiect

pozele pe care le-am facut pana acu la proiect sunt pe un aparat cu film normal pt ca nu am gasit unul digital si se se merita sa las 20-23 de foto nefacute :? :wink: si apoi.....scuza-mi curiozitatea, dreadboy dar dak tot esti asa interesat de proiect iti trimit atat proiectul lui nexus(pt sub)cu acordul lui, dak o sa vrea..(si nu cred ca va fi o problema) cat si al meu ca sa vezi cumeSharky, cred ca am sa merg pe ideea taps nexus, am reacordat incinta (cu ceva mai multa atentie acum)- iti trimi rezultatul :)

Link spre comentariu

trimit atat proiectul lui nexus(pt sub)cu acordul lui, dak o sa vrea..

sunt de acord, planurile mele nu sunt secrete, sunt facute pt ca pesoanele care achizitioneaza difuzoare P-audio de la mine sa se poata bucura de performantele lor, chiar daca habar n-au sa proiecteze o incinta. :wink:
Link spre comentariu
Vizitator dreadboy

lanurile mele nu sunt secrete, sunt facute pt ca pesoanele care achizitioneaza difuzoare P-audio de la mine sa se poata bucura de performantele lor, chiar daca habar n-au sa proiecteze o incinta

:oops: :oops: :oops: o sa ma simt si eu printre persoanele alea! care o sa cumpere dif`uri de la tine... ca o incinta oi sti si io sa proiectez... cred :oops:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări