Vizitator Vasile Postat Iunie 19, 2005 Partajează Postat Iunie 19, 2005 pai dece nu le puneti pe FTPul meu ?!? adresa este ftp://hosting.cpt.ro iar user izatech si parola admin. Trimiterile http spre fisiere se fac astfel http://izatech.cpt.ro/calea fisier Link spre comentariu
Vizitator vik Postat Iunie 21, 2005 Partajează Postat Iunie 21, 2005 si daca intra cineva si sterge? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 21, 2005 Partajează Postat Iunie 21, 2005 Cine sterge este cel mai mare prost pentru ca daca va face asa ceva am sa-l parolez iar parola am sa dau doar la cei care o merita. Ftp-ul are spatiu nelimitat, asa ceva nu este pe toate gardurile. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 21, 2005 Partajează Postat Iunie 21, 2005 am trimis la tine pe mail un proiect de subwoofer cu HP-15W in format PDF Link spre comentariu
Vizitator dreadboy Postat Iunie 21, 2005 Partajează Postat Iunie 21, 2005 asa... NeXuS_3 a trimis mail... de unde vedem si noi proiectu?!???ps: Light_man :arrow: vreu sa vad poze cu ce tzi`a ieshit... cand o sa fie gata! Link spre comentariu
Light_man Postat Iunie 27, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2005 dreadboy iti promit ca in momentul in care va fi gata se vor pune poze....insa cred ca o sa ai nitel de asteptat...nu mult...proiectul lui nexus ii pt subla sateliti inca mai simulez diferite variante de incinte.......P.S. nexus parametri aia din proiect erau luati de pe siteul PAudio Link spre comentariu
Vizitator dreadboy Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 parametri aia din proiect erau luati de pe siteul PAudioaha... deci pan` la urma ai LUAT p.audio si pt satelitzi?! :wink: Link spre comentariu
Light_man Postat Iunie 27, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2005 api l-am convins ca e mult mai bine dak pune si la sateliti difuri de firma dar din pacate tre sa mai astept un pic cu banii pt sateliti pt ca acu el face scoala de soferi si o platit in avans asa ca banii vin dar mai greu.....dar vincred ca voi folosi ceva de 12" pt sateliti Link spre comentariu
Vizitator dreadboy Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 8) 8) 8) oricum... mai bine mai greu decat ce vroia omu la inceput... :P parca era sa pui SAL in satelitzi nu?! hew.. de 12" ??! hp-12W ??? merge bine in incinta "ventilata" :P de 40L acordata la 54Hz... sau HP-12T.. ca are gama de frecventze mai larga 50 - 10.000Hz ??? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 pune e10-150S si pht 405 sau 413 :wink: e suficient si poate cobora fara probleme pana la 100 Hz :wink: Link spre comentariu
Light_man Postat Iunie 28, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2005 eu ma gandeam la e12 dar e f buna si varianta cu e10nexus in proiectul tau incinta are 100L, titro zicea de 130L care plan sa il execut pana la urma ???ambele incinte sunt apropiate ca performante....nexus daca ai reusit totusi sa vezi proiectul ala cred ca poti spune spre care sa inclin Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 28, 2005 Partajează Postat Iunie 28, 2005 fa-l pe care-l vrei tu, dar vezi ca cel pe care l-ai trimis era destul de aiurea acordatP.S. cel de 130 de litri va cobora mai mult in frecventa.ideea este sa ai ceva de genul : F3 de 45-50 Hz ca sa sune bine si sa nu ai nici dimensiuni uriase la incinta :wink: Link spre comentariu
Light_man Postat Iulie 4, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2005 atunci merg pe 130L :twisted: cred ca as putea sa modific acordaj ca m-am grabit un pic cand l-am facut....fs va fi de 45Hz cred ca il voi face sub forma de cub Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 4, 2005 Partajează Postat Iulie 4, 2005 nu face cub, e cea mai proasta alegere posibila, incearca sa nu ai doua distante egale intre oricare dintre peretii incintei Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 4, 2005 Partajează Postat Iulie 4, 2005 cub ar fi o alegere proasta din punct de vedere al aranjarii in camera.Cred ca mai bine il faci subtire si inalt ca ai mai multe sanse sa il infigi pe undeva fara sa iasa prea mult in evidenta sau sa te incurce Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum