Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sistem 2.2 budget

Light_man

Postări Recomandate

• Răspunsuri 49
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Light_man

14

• Mircea Bartic

11

• m4xx

2

• adi_0106

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Vasile

Cine sterge este cel mai mare prost pentru ca daca va face asa ceva am sa-l parolez iar parola am sa dau doar la cei care o merita. Ftp-ul are spatiu nelimitat, asa ceva nu este pe toate gardurile.

Link spre comentariu
Vizitator dreadboy

asa... NeXuS_3 a trimis mail... de unde vedem si noi proiectu?!???ps: Light_man :arrow: vreu sa vad poze cu ce tzi`a ieshit... cand o sa fie gata!

Link spre comentariu

dreadboy iti promit ca in momentul in care va fi gata se vor pune poze....insa cred ca o sa ai nitel de asteptat...nu mult...proiectul lui nexus ii pt subla sateliti inca mai simulez diferite variante de incinte.......P.S. nexus parametri aia din proiect erau luati de pe siteul PAudio

Link spre comentariu

api l-am convins ca e mult mai bine dak pune si la sateliti difuri de firma dar din pacate tre sa mai astept un pic cu banii pt sateliti pt ca acu el face scoala de soferi si o platit in avans asa ca banii vin dar mai greu.....dar vincred ca voi folosi ceva de 12" pt sateliti

Link spre comentariu
Vizitator dreadboy

8) 8) 8) oricum... mai bine mai greu decat ce vroia omu la inceput... :P parca era sa pui SAL in satelitzi nu?! hew.. de 12" ??! hp-12W ??? merge bine in incinta "ventilata" :P de 40L acordata la 54Hz... sau HP-12T.. ca are gama de frecventze mai larga 50 - 10.000Hz ???

Link spre comentariu

eu ma gandeam la e12 dar e f buna si varianta cu e10nexus in proiectul tau incinta are 100L, titro zicea de 130L care plan sa il execut pana la urma ???ambele incinte sunt apropiate ca performante....nexus daca ai reusit totusi sa vezi proiectul ala cred ca poti spune spre care sa inclin

Link spre comentariu

fa-l pe care-l vrei tu, dar vezi ca cel pe care l-ai trimis era destul de aiurea acordatP.S. cel de 130 de litri va cobora mai mult in frecventa.ideea este sa ai ceva de genul : F3 de 45-50 Hz ca sa sune bine si sa nu ai nici dimensiuni uriase la incinta :wink:

Link spre comentariu

atunci merg pe 130L :twisted: cred ca as putea sa modific acordaj ca m-am grabit un pic cand l-am facut....fs va fi de 45Hz cred ca il voi face sub forma de cub

Link spre comentariu

cub ar fi o alegere proasta din punct de vedere al aranjarii in camera.Cred ca mai bine il faci subtire si inalt ca ai mai multe sanse sa il infigi pe undeva fara sa iasa prea mult in evidenta sau sa te incurce

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări