Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Atelier

mișa

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sho_gun

2

• mișa

2

• nickrvl

2

• adicontakt

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator mivol

Multumesc frumos.M-am uitat pe site-ul tau. Sunt impresionat de calitatea lucrarilor.Am o intrebare, la care mi s-a raspuns partial mai sus: unde gasesti mdf la grosimi mari (peste 25)?Mi se pare ca asa este cel din care ai facut boxele.Altfel, va trebui sa lipesc mai multe placi una peste alta si nu stiu cum se comporta la frezare imbinarea dintre ele . Pe mine ma intereseaza pentru executia modelelor pt turnare.Din acelasi motiv intreb: cat de bine se poate lacui mdf-ul si cate straturi de lac ar trebui ca sa nu mai "suga".Am cam iesit din topic...Multumesc anticipat.

Link spre comentariu

MDF de toate dimensiunile, chiar si de 30mm se gaseste la ARABESQUE! http://www.arabesque.ro/

Se pot lipi mai multe straturi fara probleme la frezare. Pt. lipire se foloseste aracet. Recomand aracet industrial.

MDF-ul se poate lacui, dar, asa cum ai prevazut absoarbe destul de mult lac. Cat de mult absoarbe ??? Depinde de lac (cat e de gros, ce fel de lac este, etc.) Eu am lacuit MDF de mai multe ori. Este important ca dupa fiecare strat de lac sa se slefuiasca fin suprafata lacuita. In principiu 3 straturi sunt suficiente, dar depinde de lac si de pretentiile fiecaruia.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...

Pfff... de cand nu am mai postat aici :jytuiyu

Iata micul meu atelier cu un mic home studio in prelungire:

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Intrand pe usa indicata in imaginea de mai sus ajungem aici:

Posted Image

Posted Image

Atasat la pc este un jig pt speaker workshop

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

nu este mare lucru , dar pentru mine este "raiul",locul unde imi gasesc linistea, atasez si eu vreo doua imagini cu mini-atelierul meu improvizat in apartament, loc unde nevasta-mea nu are ce cauta doar daca o chem eu.....idealul este la casa unde as avea de gand un atelier de mecanica si tamplarie si binenteles de electronica...cu timpul am sa le realizez pentru ca sunt tanar..prima este mai veche iar ultimele doua sunt mai recente....mai am o camera unde este biblioteca unde am (prin mostenire )toate revistele Tehnium din 1977-2006, si alte aprox. 300 carti care se invart in jurul electronicii,mecanicii,electro-tehnicii (cumparate si primite cadou), sa nu mai povestesc de romanele nevestei care sunt multe, multe ; tot acolo mai am si alte dulapuri cu piese

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Arata foarte bine...mie imi place cel mai mult ca aveti plansele alea pe pereti...puteti face cate o poza la fiecare??ar fi super...si app. de unde cumparati sertarele alea pt piese ca am vazut la mai multi oameni... :aplauze

Link spre comentariu

Arata foarte bine...mie imi place cel mai mult ca aveti plansele alea pe pereti...puteti face cate o poza la fiecare??ar fi super...si app. de unde cumparati sertarele alea pt piese ca am vazut la mai multi oameni... :aplauze

nu e mare lucru cu plansele , am avut mai multe , 3 mi-au ramas , unul este cu tranzistoare, diode, mosfet , triace, tiristor (simbol, asezare pini..) , altul cu stabilizatoare de tensiune si cunoscutul 555, (simbol ,configurare pini), si inca unul cu mcu-uri (simbol, semnificatie pini) , nu e mare lucru dar sunt foarte utile....dulapuri de plastic mici gasesti in praktiker sau la magazine online cu piese electronice,spor la "construit/modificat " atelierul electronic
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări