Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Atelier

mișa

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sho_gun

2

• mișa

2

• nickrvl

2

• adicontakt

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

din lipsa de spatiu atelierul meu e prin cutii si cand ma apuc de cate o lucrare incep sa scot si sa pun pe birou , letconul sursa surubelnite etc. la sfarsitul lucrarii le strang pe toate si le bag la loc. e foarte incomod , de multe ori nici nu ma apuc de treaba din cauza asta , imi ia mai mult despachetatul si imapachetatul sculelorastept sa ma mut si poate o sa imi fac un "coltisor al meu de rai"

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

pun si eu niste poze, dar sa nu rideti........

peste tot este dezordine.....

in primele 2 poze este camera unde lucrez, iar restul este un subsol, unde tin multe lucruri....

Posted Image

Posted Image

subsol

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu

pun si eu niste poze, dar sa nu rideti........peste tot este dezordine.....

Adica e o dezordine "ordonata", chiar daca pare dezordine probabil ca sti unde se afla fiecare piesa si surubel si treaba merge bine, asta pina vine nevasta si face curat si se alege prafu` de toata orinduiala...Cel putin asa se intimpla la mine.
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

@Dr.L: Asa este intotdeauna cand aria preocuparilor se diversifica, intervine dezordinea. In acel moment trebuie sa-ti pui problema nevoii de spatiu, deci a unei locuinte mai mari in care sa-ti poti rezerva cel putin o incapere daca esti amator, sau a unui spatiu privat mult mai mare daca pasiunea devine profesie (in sensul de afacere).@nickrvl: ...o dezordine "ordonata", este un eufemism. Este bine ca ordinea sa nu fie niciodata dezordonata. Asta presupune ca la sfarsitul fiecarei zile de lucru in atelierul propriu, sa incercam pe cat posibil sa facem curatenie. O alta cerinta sine qua non (nu "Sile-n vagon" :rade: ) ar fi ca niciodata, orice s-ar intampla, nvasta sa nu se amestece in atelierul nostru de lucru. Daca este la randul ei pasionata de ceva, isi poate face propriul coltisor.@misa: Esti foarte greu de abordat. Cred ca nu te-ai mai uitat de mult in casuta postala (mail) Astept de la tine mai multe raspunsuri (scuze pentru offtopic)Personal am inceput cam acum vre-o 2 ani sa-mi amenajez un atelier mecanic. Unele aspecte ale acestui atelier sunt relevate pe subiectul "strung" de la "Scule si unelte" pe care va invit sa-l vizitati. Mai mult voi arata atunci cand voi avea ce, adica in momentul cand voi incheia actuala etapa de auto dotare. In ceea ce priveste activitatea mea in electronica, pot spune la fel cu adicontakt - deocamdata.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator mivol

Sunt nou pe forumul asta si as dori sa-i salut pe toti cei pasionati de a iesi ceva din mana si gandirea lor.Sunt un inginer mecanic pentru care meseria este si hobby.Am lucrat si lucrez impreuna cu electronistii si softistii de foarte multi ani, asa ca sa nu va mirati ca m-am bagat si eu in vorba.Am pus 2 poze cu atelierul meu, pentru ca sunt mandru de el. Si... inca mai platesc rate la doua din unelte.Am facut curatenie special pentru poze...[attachment=0]AtelierMivol1.jpg[/attachment] [attachment=1]AtelierMivol2.jpg[/attachment]

Link spre comentariu

Sunt nou pe forumul asta si as dori sa-i salut pe toti cei pasionati de a iesi ceva din mana si gandirea lor.Sunt un inginer mecanic pentru care meseria este si hobby.Am lucrat si lucrez impreuna cu electronistii si softistii de foarte multi ani, asa ca sa nu va mirati ca m-am bagat si eu in vorba.Am pus 2 poze cu atelierul meu, pentru ca sunt mandru de el. Si... inca mai platesc rate la doua din unelte.Am facut curatenie special pentru poze...[attachment=0]AtelierMivol1.jpg[/attachment] [attachment=1]AtelierMivol2.jpg[/attachment]

Uimitor, asa ceva nici in vis...Abcanturi asemanatoare aveam la o anume fabrica, marca "Ammada", le simt lipsa tot timpul, ce carcase ieseau din ele...Ce sa mai zic de router si de piesa respectiva turnata, poate dai si niste preturi in idea ca cineva doreste o masca fata la vreun aparat ceva.Da doamne cit mai multi Romini cu asa ceva.Spor la treaba si sa treci prin criza cu bine.
Link spre comentariu
Vizitator mivol

Multumesc frumos pentru aprecieri.Am atelierul asta pentru ca, din totdeauna, mi-a placut sa vad in realitate ce iese de pe "planseta" mea.Fata de ce am eu, AMADA e ca BMW fata de Trabant. Dar astea sunt posibilitatile :jytuiyu Dar, pentru ca am ceva experienta in domeniul asta al tablelor, ma descurc destul de bine cu ce am.Preturi nu pot sa dau ca ma "omoara" adminu'. Si, oricum, preturile sunt functie de lucrare.Aici nu pot sa dau decat sfaturi, sugestii. Pentru chestii particulare nu stiu cum se face, nu prea sunt un impatimit al forumurilor.Pot sa pun poze cu proiectele mele?

Link spre comentariu
Vizitator mivol

Revin cu ceva poze cu routerul in actiune.Nu le-am gasit cand am postat prima data, ca le puneam de atunci.Pentru cei ce vor sa-si faca singuri asa ceva e o sursa de inspiratie.Eu am trecut prin faza cu executia proprie, dar mi-a trecut. Mai am si acum 2 cremaliere prin casa.Am facut tot felul de proiecte, socoteli (inclusiv la bani) si am ajuns sa imi cumpar unul direct din China, nu de la dealerii de aici. Am economisit cam 2000 Euro. Oricum e o scula super. Daca m-ar lasa nevasta ( :aut: ) l-as tine in sufragerie :da In poze se vede o operatie de degrosare, cu o freza de 22 mm.Materialul este un poliuretan special pentru modele.Este relativ scump, se poate inlocui cu MDF, dar nu gasesc placi la bucata (imi trebuie grosimi peste 25 mm), ci numai la pachete.Daca stiti unde as putea gasi, va rog sa-mi spuneti.Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări