Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

camera ip

fane

Postări Recomandate

am achizitionat o camera ip am instalato,si pina aici totul ok,in locatia de instalare am net de laromtelecom,si am pus un router dupa al rtc-ului,merge netul si camera ait local cit si via web,problema e ca nu o pot accesa din alta locatie la circa 1km unde am tot net de la rtc,desi am ip camerei ,macul ,dns ,etc.Programul imi cere doar ip.cum as putea rezolva problema???daca ma puteti ajuta

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fane

2

• Stefan

2

Top autori în acest subiect

vezi daca iti trebuie sa deschzi un port in router si in modem.in setarile camerei iti cere port-ul ? incearca un alt port, nu 80-ul, de ex 8080

?i nu numai c? trebuie deschis un port în router, dar trebuie setat? ?i o cale (route) care s? lege cele dou? adrese în routerele de pe drum. Portul 8080 apar?ine, istoric, sistemelor de caching web, nu cred c? are vreo leg?tur? cu camerele respective, dar s-ar putea s? m? în?el. Teoretic, porturile peste 1000 sînt liber alocabile, dar exist? o list? semi-oficial? de porturi utilizate curent ?i e bine s? nu pici pe unul din ele. În plus, TCP folose?te mai ales porturi cu numere pare, ar fi bine s? fie respectat? conven?ia.Fane, cel mai bine ia contact cu cei de la Clicknet (presupun c? la asta te referi cînd spui de Romtelecom) ?i explic?-le problema celor de la tehnic. Sînt binevoitori ?i te vor ajuta, dac? vor putea.
Link spre comentariu

BogdanA74 iti spun cum fac eu la sistemele DVR fie puse pe RDS fie pe clicknetdeschid un port in modem/router - preferabil 8080 la clicknet(e usor si de retinut pentru client) si 80 la rds (am aut probleme cu 80-ul pe clicknet si am inteles ca era inchis de ei ) si nu mai am nevoie de routare manuala, merge lejer.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări