Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nu pot deschide pagina de mail

lucione_cip

Postări Recomandate

Deci nu mai pot deschide pagina de mail, am instalat si windowsul din nou si alte versiuni de mesenger, merge mess-ul perfect, cand primesc vrun mail, imi apare plicul dar cand incerc sa accesez pagina de mail nu merge, incarca pana la un moment dat apoi apare jos: ''Deschidere pagina about: blank.....'' Am sunat pe cineva si a incercat de la el din pc si el poate intra pe adresa mea, mi-a sters toate mail-urile, dar de la mine din laptop tot nu pot accesa pagina de mail, am incercat sa intru pe pagina de mail a surori mele si tot asa face. Ce as putea sa-i fac sa mearga ca inainte?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lucione_cip

5

• Dr4g0n

3

• radue

1

• Stefan

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Pot s? pariez c? ai IE 6.0 ?i c? folose?ti înc? versiunea Yahoo Classic. Logheaz?-te în contul t?u de mail cu ajutorul lui Mozilla sau altceva ?i seteaz? ca interfa?? "All-new Yahoo". Cît de curînd, încearc? s? faci update la browser, IE 6 e bomb? cu ceas (care tocmai a detonat...).

Link spre comentariu

Este psibil sa ai si coockie-urile dezactivate din browser. Stiu ca la yahoo nu merge sa te loghezi cu ele dezactivate.

+1 Sunt de aceasi parere cu Radue Activeaza cookies la browser si trebuie sa mearga ! Eventual fa si un clear la cookies :sparge:
Link spre comentariu

Abia azi mi-au schimbat baieti de la internet IP-urile si tot nu merge pagina de mail, nu stiu ce sa-i mai fac, stiti vrun sit de unde sa descarc windows free, sa incerc cu alta versiune de windows,(o fi windows-ul de vina) acum am xp sp2.Astept idei si pareri.

Link spre comentariu

Nu sistemul de operare iti face probleme.

Ti s-a sugerat sa increci un alt browser, e o solutie adevarata, uita de IE.

Va rog sa ma scuzati da chiar nu stiu cum sa schimb browser-ul, nu am net de mult timp si nu prea cunosc in domeniu (software), daca ati avea rabdare si cu mine si mi-ati spune ca la incepatori cum sa procedez.

Uitati exact ce imi apare si unde se blocheaza:

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări