lucione_cip Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Deci nu mai pot deschide pagina de mail, am instalat si windowsul din nou si alte versiuni de mesenger, merge mess-ul perfect, cand primesc vrun mail, imi apare plicul dar cand incerc sa accesez pagina de mail nu merge, incarca pana la un moment dat apoi apare jos: ''Deschidere pagina about: blank.....'' Am sunat pe cineva si a incercat de la el din pc si el poate intra pe adresa mea, mi-a sters toate mail-urile, dar de la mine din laptop tot nu pot accesa pagina de mail, am incercat sa intru pe pagina de mail a surori mele si tot asa face. Ce as putea sa-i fac sa mearga ca inainte? Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 suna la provider-ul de net si explica problema intalnita, ei sigur te pot ajuta Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Este psibil sa ai si coockie-urile dezactivate din browser. Stiu ca la yahoo nu merge sa te loghezi cu ele dezactivate. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Pot s? pariez c? ai IE 6.0 ?i c? folose?ti înc? versiunea Yahoo Classic. Logheaz?-te în contul t?u de mail cu ajutorul lui Mozilla sau altceva ?i seteaz? ca interfa?? "All-new Yahoo". Cît de curînd, încearc? s? faci update la browser, IE 6 e bomb? cu ceas (care tocmai a detonat...). Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Este psibil sa ai si coockie-urile dezactivate din browser. Stiu ca la yahoo nu merge sa te loghezi cu ele dezactivate.+1 Sunt de aceasi parere cu Radue Activeaza cookies la browser si trebuie sa mearga ! Eventual fa si un clear la cookies Link spre comentariu
lucione_cip Postat Octombrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2009 De unde activez coockie-urile, am windows in romana.Am vorbit si cu baieti de la internet si au zis ca e posibil sa fie de la IP-uri si mii le schimba maine Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 spune ce browser folosesti Link spre comentariu
lucione_cip Postat Octombrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Abia azi mi-au schimbat baieti de la internet IP-urile si tot nu merge pagina de mail, nu stiu ce sa-i mai fac, stiti vrun sit de unde sa descarc windows free, sa incerc cu alta versiune de windows,(o fi windows-ul de vina) acum am xp sp2.Astept idei si pareri. Link spre comentariu
iulidan2 Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Nu sistemul de operare iti face probleme.Ti s-a sugerat sa increci un alt browser, e o solutie adevarata, uita de IE. Link spre comentariu
lucione_cip Postat Octombrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Nu sistemul de operare iti face probleme. Ti s-a sugerat sa increci un alt browser, e o solutie adevarata, uita de IE. Va rog sa ma scuzati da chiar nu stiu cum sa schimb browser-ul, nu am net de mult timp si nu prea cunosc in domeniu (software), daca ati avea rabdare si cu mine si mi-ati spune ca la incepatori cum sa procedez.Uitati exact ce imi apare si unde se blocheaza: Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 www.opera.com www.firefox.com Alegeti browser si instaleazal Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Internet Explorer e bun numai pentru download. Download Opera sau Firefox, adic?... Link spre comentariu
lucione_cip Postat Octombrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Va multumesc, am instalat IE8 si acum merge Va multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum