Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Paianjeni, cum sa scap de ei..

MDshelll

Postări Recomandate

Salut, daca stie cineva sa-mi spuna si mie cum sa scap de niste paianjeni. Situatia e urmatoarea am perete comun intre baie si camera mea. Ideea este ca in baie de multe ori se face umezeala cum se face baie, dus, etc. Am observat ca a intrat apa intr-un loc mai mare asa sa zic vreo 5 cm, locul asta e jos pe podea la peretele comun cu camera mea. Eu am parchet in camera si langa peretele asta comun cu baia am vazut zilele trecute un paianjen .. bine l-am omorat, aseara pe la 2 a mai aparut unul tot de sub parchet l-am facut afis si pe asta dar am vazut si vreo 2 3 dinastia mici mici mici, i-am trimis pe cealalta lume si pe aia. Ce s-a putut intampla a intrat umezeala putin sub parchet? si s-au facut paianjeni acolo? sau? ce sa fac.. am luat azi sipca aia de la parchet care sta fixata in perete si am dat cu aspiratorul pe acolo bine de tot sa nu mai fie praf deloc. Oare ce sa mai fac sa fiu sigur ca dispar de acolo?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MDshelll

3

• zal

3

• ghimpe--

1

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

În afara subiectului: nu pot s? nu m? amuz, seam?n? cu povestea cu cei 10 negri mititei, doar c? e pe dos, aici cu cît omori mai energic la ei... se înmul?esc, ca mon?trii din ''Alien''. Trebuia s?-l la?i în pace pe primul... :ras:Era într-o carte de copii, pe vremuri (Max ?i Moritz):''...Un paing, o spurc?ciune, Nu nutre?te gînduri bune...'' :rade:

Link spre comentariu
Vizitator Motreanu Sorin

da cu Fendona....se gaseste la fiole pe la magazinele de chimicale....10 ml (o fiola) la 0.5 l apa.Pulverizat cu un spray de geamuri dar atentie....e otravitor,ai grija unde-l aplici !Este un insecticid pt santate publica activ impotriva plosnitelor,gandaci de bucatrie,etc.Sunt sigur ca ai si gandaci deci e numai bun.

Link spre comentariu

Paienjenilor nu le place apa ci prefera locurile dosnice si uscate .Fa curat acolo si stropeste cu un insecticid(inchizi camera cu pricina pentru cateva ore ) apoi aerisest bine .Un paianjen din asta depune cateva sute de oua deodata asa ca unde e unul se gaseste loc si pentru ceilati.

Link spre comentariu

Ast? noapte i-a p?r?sit... :cry: Era ?i un mascul mic care o urm?rea de la distan??. În drumul lui a dat de cuibul cu ou?, cînd s-a l?murit ce e acolo a fugit în mare vitez?, i-a fost fric? c? d? muma peste el. icon_axe

Link spre comentariu

Mai uite nu stiu ce-s da par a fi niste paianjeni mici chiar minusculi ca abia ii vad pe perete, aseara inainte sa ma pun sa dorm am mai omorat vreo 6, ideea este ca ies de sub parchet. Intr-o seara am omorat unul mare si urat si acuma zilele astea tot am omorat la dinastia asa mici mici de abia ii vad. Am luat sipcile alea de la parchet jos alea care sunt prinse cu bolturi pe perete si am dat cu aspiratorul pe acolo.. dar tot au mai aparut, ce sa fac oare? sa cumpar ceva solutie si sa dau pe acolo? pai ce rost ar avea numa daca nu iau parchetul jos sa dau peste tot? Poate daca dau asa pe la colturi sau pe unde-s sipcile alea fug de acolo mai incolo sub parchet si tot raman nu?Sa-i ia mama dracului ca asa m-am saturat de ei...Si nu am gandaci sau alte tipuri de goange prin casa doar magariile astea.

Link spre comentariu

sa cumpar ceva solutie si sa dau pe acolo? pai ce rost ar avea numa daca nu iau parchetul jos sa dau peste tot? Poate daca dau asa pe la colturi sau pe unde-s sipcile alea fug de acolo mai incolo sub parchet si tot raman nu?

Are rost daca dai de jur-imrejurul parchetului, astfel creezi o bariera de insecticid, iar ei cand ies de sub parchet si trec peste bariera de insecticid dau ortu'.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări