Vizitator bucurosul Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Salut, la un laptop IBM Think Pad 2647 cu display-ul de 14 inch s-a ars lampa CCFL, am scos-o si am cautat prin internet, fara mari rezultate. Sigur e lampa (am probat invertorul cu alta si merge).Dimensiuni: Lungime-29 cm (15.7 inch), Diametru-2mm, putere, luminozitate si alte detalii-pauza.Daca stiti prin tarisoara noastra vreun loc unde sa gasesc, v-as fi recunoscator. Multumesc. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 va rezolv eu...fara problemevorbim pe pm Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Vezi la Telezimex Cluj, ar trebui s? aibe. Cau?i în catalogul de tehnic? LCD ca s? g?se?ti codul pentru ce ai tu nevoie, î?i faci cont ?i dai comanda. Eventual ai putea s? le dai un telefon. http://telezimex.ro/new/cataloage_aswo.php Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 eventual ati putea sa ii dati si telefonul firmei ,nu...? si , tot eventual , puteti sa-i si sunati sa va dea un eventual comision , ca doar le trimiteti clienti ,nu...? parca era interzisa reclama explicita , domnilor moderatori...! domnule ratza , macar nu aveti bunul simt sa-i comunicati pe pm numele firmei respective... Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 A fost pusa o intrebare:"Daca stiti prin tarisoara noastra vreun loc unde sa gasesc, v-as fi recunoscator. Multumesc."E bine ca are omul o informatie despre ce si cum,inafara de asigurari,desi nu agreez firma...Ca oricum se face reclama pe acest site,pe fata /ascunsa. Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 eventual ati putea sa ii dati si telefonul firmei ,nu...? si , tot eventual , puteti sa-i si sunati sa va dea un eventual comision , ca doar le trimiteti clienti ,nu...? parca era interzisa reclama explicita , domnilor moderatori...! domnule ratza , macar nu aveti bunul simt sa-i comunicati pe pm numele firmei respective... Da, dau ?i num?rul de telefon dac? e nevoie. Nu cum faci tu, î?i ag??i clien?ii de pe forum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum