Vizitator autel Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Buna. Am un PIC18F4523 pe care vreau sa conectezi cu un card de memorie SD. Microcontrolerul sa fie capabil sa citeste si sa scrie pe card. Vreau sa folosesc SD ca am nevoie de minim 500MB, ca sa salvez datele venind de la senzori, pentru mai mult un an. Link spre comentariu
nooob64 Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Poti alege de aici un compilator , cam toate au functii predefinite de citire/scriere MMC/SD http://www.mikroe.com/en/compilers/ Link spre comentariu
Vizitator autel Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Ms, dar sunt curios la parte de hardware. Se poate conecta pinile de la microcontroler direct la SD, sau trebuie si alte componente. Am cititi ca SD functioneaz pe 3.3 volt, asta inseamna ca si celelalte pini care vin din pic nu trebuie sa aiba mai mult de 3.3V? Link spre comentariu
caddyct Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 http://i35.tinypic.com/fl8s8y.jpg uite aici o schema pentru un temperature logger cu SD Card. o sa iti pun si software-ul Later edit: codul sursa e in mikroC de la mikroelecktronica l-a dat cineva mai sus. pentru alte detalii ma poti contacta pe pm sa-ti mai trimit niste chestii Link spre comentariu
Vizitator autel Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Inca o intrabare. Am vauzt peste tot ca cardurile SD se alimenteaza de la 3.3Volt. Sunt curios care este tensiune maxima si minima la care se poate conecta ca sa functioneaza. Link spre comentariu
caddyct Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Pentru SD Card trebuie o tensiune din plaja 2.7-3.6 V.Iar tensiunea de 3.3V o poti obtine cu MC33269DT conform schemei , care se pare ca este un stabilizator de tensiune. Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 caddyct ma poti ajuta cu un hex la acel cod? in mikroC nu reusesc sa il compilez, sau poate nu stiu eu. Link spre comentariu
caddyct Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 ti-am pus hex-ull-am obtinut cu mikroC compilersa-mi zici daca e bun Link spre comentariu
Mondan Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 am gasit si eu ceva cu SD card: http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/La ... re_SD-Card si inca ceva cu muzica si SD card: http://www.diylife.com/gallery/msp430-a ... ut/755932/ Link spre comentariu
caddyct Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 stefan sa-mi zici daca ti-a mers hex-ul sau daca l-ai testat.eu am schimbat de la debugger -> mikroICD Debugger si apoiam dat meProgrammer (sau F11) si apoi Save si a iesit. Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 testele incerc sa le fac in simulator.mai precis in proteus 7 (are si un MMC dar momentan ma lupt cu "multimedia card image file")cand ai dat F11 ai selectat si 18F452? pare cam mic HEX-ul :nebunrau:acum invat sa folosesc si terminalul Link spre comentariu
caddyct Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 ups am uitat sa selectez detaliulhai ca il modific acum din nouLater edit: gata am atasat versiunea pentru procesorul pic18f4520hope it worksLater edit 2: daca iti reuseste sa-mi dai si mie fisierul *.DSN de la proteus sa incerc si eu Link spre comentariu
Vizitator autel Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Are cineva o schema si un cod 100% functional pentru a conecta un kingstone 2gb la un pic18f4523 (sau macar pic18). Am incercat sa conectez si sa testez cu codul mikroC Mmc_Test, si scrie ca init_ok, iar la write scrie error. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum