Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Shimbare culori bord in functie de turatie sau viteza, LOGAN

Vizitator mvp

Postări Recomandate

Salut,Vreau sa se schimbe culoarea din bord in fuctie de turatie .Banuiesc ca acul turometrului se invarte in functie de tensiunea pe care o primeste motorasul.Vreau sa pun un led multicolor sau 3 leduri de diferite culori, nu stiu de unde sa le alimentez sau ce trebuie facut sa nu influentez alimentarea motorasului.Am schimbat ledurile originale din bord, stiu cum arata placa de baza, dar acum vreau sa fac si chestia asta, stiu ca se poate, am vazut pe net filmulete, dar din pacate nu am gasit nimic concret cum se face.Sper sa intelegeti ce vreau sa zic si sa imi dati cateva indicatii daca se poate face si cum se poate.Multumesc si daca mai este ceva asemanator pe acest forum imi cer scuze si sigur acest subiect deschis de mine se va sterge.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gica70

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cred ca am inteles ce doresti. Eu asa as face:- masor tensiunea de la bornele vitezometrului atunci cand am cea mai mare viteza (cam asa cum face Tarzan!) - intru pe forum si rog baietii sa-mi spuna unde gasesc o schema de comparator cu trei nivele (poti cauta si singur "voltmetru (cu led-uri) tensiune baterie auto" sau cam asa ceva.Daca nu reusesti, mai intreaba. Sfatul meu prietenesc este sa nu faci modificari, nu ca n-ar fi posibile dar e mai greu cu estetica si este o noua sursa..de defecte.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări