Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

2 x 400w boxe si statie

Vizitator GABYGABYYBAGYBAG

Postări Recomandate

se muta la sectiunea incepatorilor......viewtopic.php?f=205&t=46014&start=0am facut boxele merg super mai am de facut statia si m-am impotmolit cu reglarea biasului ......un kit l-am ars deja mai am unu care este reglat la 25 ma pe 2 x 35 v fiindca scala de 250ma a ampermetrului meu e bulitao sa fac rost de un ampermetru si o sal reglez la 50 ma pe 2 x 35 v dupa care o sa pun tens de 2 x 70 v daca ma poate ajuta cineva in legatura cu reglarea curentului de mers in gol ii multumescATENTIE !!!!!scuzati-ma pt greseli de ortografie si alte chestii ........nu sunt singurul user de pe acest forum care scrie gresit..... am observat ff multi useri care scriu cu greseli ''nu dau nume'' :ciuda: nu mai am chef de discutii injuraturi si alte chestii,....... ma ajutati daca vreti, in legatura cu subiectul si intrebarile care le voi pune !!!!! nu va mai luati de user name-ul meu si altele.... BAFTA !!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djlove

2

• zal

1

• schukaru

1

• remus68

1

Top autori în acest subiect

• 4 săptămâni mai târziu...

am finalizat statia de aprox 3 saptamani dar am o pb cu boxele nu am gasit vatelina sa o pun pe peretii din interioru incintei ce material imi recomandati? va multumesc

Link spre comentariu

Nu prea imi vine sa cred ca nu gaseti vatelina in orasul tau, numai ca trebuie sa cauti mai bine. Mergi la o fabrica de imbracaminte si vorbeste cu un angajat/paznic si sigur te va ajuta.

Link spre comentariu

daca ma crezi am fost la apox toate magazinele de covoare tesaturi haine si altele din oras a spus ca fabrica a dat faliment nu pot inlocui vatelina cu un alt material? (burete ..... o fi bun?)

Link spre comentariu

Am utilizat si burete (de 40...50mm grosime) si cu foarte multi ani in urma am facut mai multe boxe cu polistiren (de 40mm grosime) lipit pe panourile interioare, dar cele mai bune rezultate le-am obtinut cu vatelina.

Link spre comentariu

va multumesc pt sfaturi am comandat 5 bucati de vatelina 1000 X 1500 la 60 ron + taxe postaleabia astept sa primesc coletul si sa vad cum se va auzi cu vetelina :101

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări