Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TEL SAMSUNG CU ECRAN ALB

elmar

Postări Recomandate

SALUT !Am un tel samsung SGH- L760V care nu mai apare nimic pe display .doar se aprinde (alb).nu mai merge nimic nici sa apelez nici sa primesc apeluri.VA ROG sa ma ajutati si sa-mi spuneti si mie ce ar putea sa fie si daca mai merita sa-l mai repar.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• elmar

2

• djdansmart

2

• khrystyan

2

• Kytan666

1

Top autori în acest subiect

Cel mai simplu este sa mergi la un service GSM! Sa te apuci sa faci tu teste..e aiurea daca nu ai cu ce si experienta necesara! Poate fi din soft..poate fi banda rupta..poate fi altceva prin placa,umezeala...etc!! Trebuie facute teste pt a stabili clar defectul!

Link spre comentariu

Ai dreptate nu am chiar toate uneltele sa pot sa rezolv un defect major :jytuiyu .da eu am cerut ceva pareri despre acest telefon daca sa mai lovit cineva de acest defect care l-am descris mai sus.am facut un reset cu un cod care lam gasit pe net.si acum marge sa primesc si sa initiez apeluri dar tot cu ecranul alb.Si o resoftare la acest tel. (dupa ce am mai aflat si eu) se poate face cu cablul de date de la tel.As vrea sa aflu daca cineva a avut acest defect si cum la rezolvat. :nas:

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

apropo aparate de depistat defectiune unui tel de unde pot face rost si euva rog ajutati-mapm sau pe gsm.mogava multumesc

Nu exista asa ceva!! In cazul tel tau cel mai des,la astfel de defecte este banda defecta! Exista boxuri cu care se pot decoda/resofta telefoanele..nu exista un box care sa iti indice defectul!
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Chiar nu stiu de ce am vazut Martie 2011... :bataie :wergLE: Rog un moderator sa-mi stearga postul anterior, ca sa nu se considere ca sunt "vanator de posturi", cu intentia de a face cat mai multe posturi la contor... :jytuiyu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări