elmar Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 SALUT !Am un tel samsung SGH- L760V care nu mai apare nimic pe display .doar se aprinde (alb).nu mai merge nimic nici sa apelez nici sa primesc apeluri.VA ROG sa ma ajutati si sa-mi spuneti si mie ce ar putea sa fie si daca mai merita sa-l mai repar. Link spre comentariu
djdansmart Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Cel mai simplu este sa mergi la un service GSM! Sa te apuci sa faci tu teste..e aiurea daca nu ai cu ce si experienta necesara! Poate fi din soft..poate fi banda rupta..poate fi altceva prin placa,umezeala...etc!! Trebuie facute teste pt a stabili clar defectul! Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Ai dreptate nu am chiar toate uneltele sa pot sa rezolv un defect major .da eu am cerut ceva pareri despre acest telefon daca sa mai lovit cineva de acest defect care l-am descris mai sus.am facut un reset cu un cod care lam gasit pe net.si acum marge sa primesc si sa initiez apeluri dar tot cu ecranul alb.Si o resoftare la acest tel. (dupa ce am mai aflat si eu) se poate face cu cablul de date de la tel.As vrea sa aflu daca cineva a avut acest defect si cum la rezolvat. Link spre comentariu
Kytan666 Postat Aprilie 27, 2010 Partajează Postat Aprilie 27, 2010 pana nu incerci o banda flex / un display nu prea ai ce sa-i faci mai mult.. Link spre comentariu
Vizitator mihai_moga Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 apropo aparate de depistat defectiune unui tel de unde pot face rost si euva rog ajutati-mapm sau pe gsm.mogava multumesc Link spre comentariu
djdansmart Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 apropo aparate de depistat defectiune unui tel de unde pot face rost si euva rog ajutati-mapm sau pe gsm.mogava multumescNu exista asa ceva!! In cazul tel tau cel mai des,la astfel de defecte este banda defecta! Exista boxuri cu care se pot decoda/resofta telefoanele..nu exista un box care sa iti indice defectul! Link spre comentariu
khrystyan Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Salut !Schimba display-ul, si se rezolva... Asta a fost la mine. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 @khrystyan Subiectul mesajului: TEL SAMSUNG CU ECRAN ALB Mesaj Scris: Dum Oct 04, 2009 7:57 pm De atata amar de vreme o fi rezolvat omul problema... Link spre comentariu
khrystyan Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Chiar nu stiu de ce am vazut Martie 2011... :wergLE: Rog un moderator sa-mi stearga postul anterior, ca sa nu se considere ca sunt "vanator de posturi", cu intentia de a face cat mai multe posturi la contor... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum