grigo53 Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 va rog sa-mi trimiteti schema si datele inscrise la optiunipt tv ZANDER proc;ST jungle;STV;modul stereo cu stv.nu merge forum microprocesoare.ro si am mare nevoie.multumesc!sasiu T2S2B Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Salut va rugam sa ne dati si modelu tv-ului ZANDER. Eu cred ca este modelul asta Zander FT2101 Asteptam sarpunsul Link spre comentariu
grigo53 Postat Octombrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2009 multumesc pt receptivitate.acela este modelul.pe forum microprocesoare.ro nu l-am gasit,dar seamana foarte mult cu tauras sasiu tv3k.ieri nu am putut intra pe ei,dar astazi am cautat si...... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Salut si...ati gasit schema lui? :speriatdaca nu uitati aici schema lui Zander FT2101. Link spre comentariu
grigo53 Postat Octombrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2009 da dar nu sunt sigur daca valorile de la optiuni sunt corecte.nu am sunet.are un modul stereo cu un stv8... decodor Link spre comentariu
grigo53 Postat Octombrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2009 multumesc.am nevoie de optiunile scrise in memorie nu de schema.servis manual. Link spre comentariu
zvasile Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 multumesc.am nevoie de optiunile scrise in memorie nu de schema.servis manual.daca aveti nevoie de s.m pentru TV3K,dati un semn...am si un dump ok pentru modelul asta Link spre comentariu
grigo53 Postat Octombrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2009 multumesc!nu am programator de memorii.eu le scriu cu telecomanda.am rezolvat OPTIUNEA1=58 ;OPTIUNEA2=00;OPTIUNEA3=36;OPTIUNEA4=31MULTUMESC pt colaborare! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum