high_voltage_tm Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Buna ziua. De ceva timp ma bate gandul sa-mi iau un pick-up in amintirea vremurilor cand, copil fiind, ascultam cu mare placere discuri cu povesti si muzica populara dar si ceva country/blues din colectia bunicului. Discurile inca le mai am, la fel si aparatul, insa acesta se afla intr-o stare tehnica proasta - oricum e un model de duzina, cumparat dupa revolutie. Am avut de cateva ori ocazia sa cumpar diverse modele, majoritatea din '70 - '80, dar de fiecare data am ezitat... poate din cauza ca nu am mai deloc experienta in acest domeniu si acest gen de aparate sunt pretentioase prin natura lor, gasirea unuia in stare foarte buna de functionare fiind destul de dificila. Cea mai mare problema cred ca ar fi procurarea unei doze noi; unde/la ce pret se mai gaseste asa ceva, sunt sau nu compatibile cu un anume model? Ar mai fi si problema curelei la modelele belt-drive. Probabil ca o verificare prealabila a aparatului ar lamuri multe din probleme, insa majoritatea ofertelor pe care le-am vazut pana acum au fost de pe diferse forumuri, deci posibilitatea de a testa produsul inainte de cumparare nu prea exista. Astazi am vazut in talcioc modelul din titlul topicului, care parea la prima vedere functional si OK d.p.d.v mecanic; capacul era intr-o stare destul de proasta, cu zgarieturi adanci, insa asta nu m-ar deranja foarte tare daca in rest lucreaza cum trebuie. Modelul este direct-drive, doza originala Philips (scrie ceva cu 400 pe ea - GP400 probabil?) iar pretul este de 50 RON (la prima strigare). Ce parere aveti cei care cunoasteti acest domeniu si sunteti oarecum poasionati de pick-upuri, merita luat aparatul? Cel care il are la vanzare vine regulat in talcioc, deci s-ar putea sa-l gasesc si saptamana viitoare. De asemenea, m-ar interesa si manualul daca se poate downloada de undeva, sau ceva review-uri, sa aflu mai multe detalii despre acest model; apropo, cam de prin ce an sa fie fabricat? Multumesc si astept cu placere si alte sfaturi. Cateva poze de pe net: Philips 677 turntable_1 Philips 677 turntable_2 Philips 677 turntable_3 Philips 677 turntable_4 Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 La banii ??tia a? cump?ra ?i eu! Mai ales cu antrenare direct?, zgomot mai mic, nu mai schimbi curele. Se g?sesc doze poloneze MF104 ?i ace de rezerv? (astea sînt 10 lei/buc). Sînt foarte bune, comparabile cu ce are montat pick-up-ul. Singurele reglaje sînt la greutate ?i antiskating, iar astea se cunosc din prospectele mai multor aparate care au fost echipate cu astfel de doze.Sfatul meu: dac? nu are un defect, altul decît ac îndoit sau lips?, cump?r?-l imediat. :daDup? aspect, cred c? maxim 1985. Link spre comentariu
high_voltage_tm Postat Octombrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Multumesc. Sper sa-l mai gasesc - Doamne ajuta! Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Sunt foarte bune si cele belt-drive, curele se gasesc, nu-i problema, iar Philips-ul acela la 50 lei e chilipir curat.Daca nu va place si nu sunteti multumit de el, vi-l iau eu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum