Dj Alex Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 salut cine ma poate ajuta cu driverul de la aceasta imprimanta ? ca eu nu il gasesc :cry: Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 nu le ia automat? la mine la o multifunctionala hp le-a bagat automat windowsul Link spre comentariu
one Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Cred ca merge cel pentru Vista.Daca nu, ar trebui sa mai astepti macar catva timp ca de-abia a "iesit" varianta oficiala. (astazi, nu?)How to get a HP Laserjet p1005 to work on windows 7 RC (might work with other printers to):Download the "full package" drivers from HP.Unzip them (i.e., let it try to install).Go to "Devices and Printers" in Control PanelClick "Add Printer"Click "Have Disk" after the ports and direct it to hpljp1005.inf where it unzippedSelect the right priner and your done. Link spre comentariu
Dj Alex Postat Decembrie 31, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2009 salut am tot descarcat de 3 ori driverul la imprimanta dar nu vrea sa se instaleze imi zice ( File is corrupt ) am descarcat driverul pt windows 7 ultimate 64bit dar nu merge (am probat driverele pe pt aceasta imprimanta dar nu merge ) ce pot sa fac ?? Link spre comentariu
Dj Alex Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 se poate inchide , am rezolvat (am tot descarcat drivere pana a mers de pe sittul de la hp ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum