Vizitator artboyalex Postat Iunie 7, 2005 Partajează Postat Iunie 7, 2005 Vreau sa-mi cumpar 4 sateliti (80 Wrms fiecare) ... imi strica in vreun fel STEREOFONIA (2 boxe fata) ... vreau sa pun 2 fata ... 2 spate (pe un amplif stereo cate 2 in paralel pe fiecare canal) ... o s fie un QUADRO (dual stereo) ... cum e mai bine ?!?!?! ... imi strica sunetul (stereofonia) in vreun fel satelitii spate ?!?!? ... o sa mai fie si un SUBWOOFER de 200 Wrms cu PAudio HP-15W (activ) ... sau dak se imbunatateste in vreun fel sunetul , sa dea si un fel de spatialitate :roll: Link spre comentariu
csl1131 Postat Iunie 7, 2005 Partajează Postat Iunie 7, 2005 parerea mea e ca o sa iti placa mai mult cu 4 decat cu 2..pt ca tu ai impresia ca sunetul vine de peste tot... decat 2 mai bine 4..parerea mea Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Iunie 7, 2005 Partajează Postat Iunie 7, 2005 dap ... stiu .. doar am vrut sa vad si alte pareri de la altii cu urechea mai "fina" ca a mea !!! :P ... astept si alte pareri pro/contra ... !!! Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 7, 2005 Partajează Postat Iunie 7, 2005 Vreau sa-mi cumpar 4 sateliti (80 Wrms fiecare) ... imi strica in vreun fel STEREOFONIA (2 boxe fata) ... vreau sa pun 2 fata ... 2 spate (pe un amplif stereo cate 2 in paralel pe fiecare canal) ... o s fie un QUADRO (dual stereo) ... cum e mai bine ?!?!?! ... imi strica sunetul (stereofonia) in vreun fel satelitii spate ?!?!? ... o sa mai fie si un SUBWOOFER de 200 Wrms cu PAudio HP-15W (activ) ... sau dak se imbunatateste in vreun fel sunetul , sa dea si un fel de spatialitate :roll:Eu am 5.1 si pot sa zic ca nu se compara cu stereo :? am inchis satelitii spate si cel central si am lasat frontalii + subwooferu :( nu are nici o treaba cu realitatea, se aude sec........iar la 5.1 alta treaba ..... surround, efecte, alea alea :wink: Eu nu as da 5.1 pe stereo nici sa ma bati...cel putin la capitolu` spatialitate si surround Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Iunie 7, 2005 Partajează Postat Iunie 7, 2005 Yo vorbesc de MUZICA ... nu ma intereseaza FILMELE pe sistemul asta ... in camera o sa-mi pun un 5.1 pentru filme ... dai n SUFRAGERIE vreau un SISTEM puternic pentru PARTY Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Iunie 7, 2005 Partajează Postat Iunie 7, 2005 Satelitii astia de care vorbesc sunt pe PUBLIC ADRESS (bass 8" si tw 1" - 80 Wrms) ... dimensiuni exterioare (35 / 27 / 21) Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 7, 2005 Partajează Postat Iunie 7, 2005 Yo vorbesc de MUZICA ... nu ma intereseaza FILMELE pe sistemul asta ... in camera o sa-mi pun un 5.1 pentru filme ... dai n SUFRAGERIE vreau un SISTEM puternic pentru PARTYSi pe muzica aceeasi treaba e E mai bine cu 4 decat cu 2 :lol:Tu cand mergi la un PARTY grija sunetului o ai ?? nu cred :wink: sa fie alcool, etc etc Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Iunie 9, 2005 Partajează Postat Iunie 9, 2005 Cam grija sunetului o am ... :lol: :twisted: ... alcool nu beau si "femeie" am :lol: :twisted: ... oricum mi-am luat 4 bucati ieri (au venit in sfarsit , dupa 2 luni de asteptari :twisted: ) ... pot sa zic ca nu-mi mai trebuie nici un SUBWOOFER :twisted: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum