Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

2 sau 4 SATELITI ... ?!?!?!?!?!?!?!

Vizitator artboyalex

Postări Recomandate

Vizitator artboyalex

Vreau sa-mi cumpar 4 sateliti (80 Wrms fiecare) ... imi strica in vreun fel STEREOFONIA (2 boxe fata) ... vreau sa pun 2 fata ... 2 spate (pe un amplif stereo cate 2 in paralel pe fiecare canal) ... o s fie un QUADRO (dual stereo) ... cum e mai bine ?!?!?! ... imi strica sunetul (stereofonia) in vreun fel satelitii spate ?!?!? ... o sa mai fie si un SUBWOOFER de 200 Wrms cu PAudio HP-15W (activ) ... sau dak se imbunatateste in vreun fel sunetul , sa dea si un fel de spatialitate :roll:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

2

• csl1131

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator artboyalex

dap ... stiu .. doar am vrut sa vad si alte pareri de la altii cu urechea mai "fina" ca a mea !!! :P ... astept si alte pareri pro/contra ... !!!

Link spre comentariu

Vreau sa-mi cumpar 4 sateliti (80 Wrms fiecare) ... imi strica in vreun fel STEREOFONIA (2 boxe fata) ... vreau sa pun 2 fata ... 2 spate (pe un amplif stereo cate 2 in paralel pe fiecare canal) ... o s fie un QUADRO (dual stereo) ... cum e mai bine ?!?!?! ... imi strica sunetul (stereofonia) in vreun fel satelitii spate ?!?!? ... o sa mai fie si un SUBWOOFER de 200 Wrms cu PAudio HP-15W (activ) ... sau dak se imbunatateste in vreun fel sunetul , sa dea si un fel de spatialitate :roll:

Eu am 5.1 si pot sa zic ca nu se compara cu stereo :? am inchis satelitii spate si cel central si am lasat frontalii + subwooferu :( nu are nici o treaba cu realitatea, se aude sec........iar la 5.1 :d alta treaba ..... surround, efecte, alea alea :wink: Eu nu as da 5.1 pe stereo nici sa ma bati...cel putin la capitolu` spatialitate si surround
Link spre comentariu
Vizitator artboyalex

Yo vorbesc de MUZICA ... nu ma intereseaza FILMELE pe sistemul asta ... in camera o sa-mi pun un 5.1 pentru filme ... dai n SUFRAGERIE vreau un SISTEM puternic pentru PARTY

Link spre comentariu

Yo vorbesc de MUZICA ... nu ma intereseaza FILMELE pe sistemul asta ... in camera o sa-mi pun un 5.1 pentru filme ... dai n SUFRAGERIE vreau un SISTEM puternic pentru PARTY

Si pe muzica aceeasi treaba e :) E mai bine cu 4 decat cu 2 :lol:Tu cand mergi la un PARTY grija sunetului o ai ?? nu cred :wink: sa fie alcool, etc etc
Link spre comentariu
Vizitator artboyalex

Cam grija sunetului o am ... :lol: :twisted: ... alcool nu beau si "femeie" am :lol: :twisted: ... oricum mi-am luat 4 bucati ieri (au venit in sfarsit , dupa 2 luni de asteptari :twisted: ) ... pot sa zic ca nu-mi mai trebuie nici un SUBWOOFER :twisted:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări