Nucleu Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Salut! Nu prea am avut de-a face cu bobine si as dori sa stiu cum as putea confectiona bobine de o anumita valoare sau care sunt cunostintele minime de care ai nevoie pentru a confectiona o bobina! In video de mai jos este prezentata o aplicatie foarte interesanta pe care as vrea sa o realizez si eu! bobinele alea magnetizeaza un lucru permanent??? sau doar temporat??? De unde stiu cate spire trebuie sa aiba o bobina ca atunci cand o conectez la bateria de masina sa nu ia foc nici bateria si nici sarma sa nu se incalzeasca??? Cat de mult conteaza grosimea sarmei din care este construita? cand se foloseste miez de ferita si cand nu? si cat conteaza grosimea acestuia? Link spre comentariu
gica70 Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Salut! Nu prea am avut de-a face cu bobine si as dori sa stiu cum as putea confectiona bobine de o anumita valoare sau care sunt cunostintele minime de care ai nevoie pentru a confectiona o bobina!In video de mai jos este prezentata o aplicatie foarte interesanta pe care as vrea sa o realizez si eu! bobinele alea magnetizeaza un lucru permanent??? sau doar temporat??? De unde stiu cate spire trebuie sa aiba o bobina ca atunci cand o conectez la bateria de masina sa nu ia foc nici bateria si nici sarma sa nu se incalzeasca??? Cat de mult conteaza grosimea sarmei din care este construita?cand se foloseste miez de ferita si cand nu? si cat conteaza grosimea acestuia?Mai baieti voi nu ati observat pana acum ca cei care cred in minunile alea de pe youtube nu prea gasesc raspunsuri la intrebarile lor pe forum. Oare de ce?.In filmul prezentat este (iar!) un perpetuu mobile. Link spre comentariu
Nucleu Postat Octombrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Ma refeream la aparatul ala de magnetizat..! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum