Bird Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Va salut ! Are cineva o schema interna de la acest hibrid ? Am cautat pe net si nu gasesc decat doua scheme unde se utilizeaza . Daca stiti un link....sau o aveti....dati-mi-o si mie . Va multumesc Link spre comentariu
codrin Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 exista intr-un numar 7 din DEPANATORUL, pag 11SUCCES! Link spre comentariu
Bird Postat Octombrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2009 exista intr-un numar vechi din DEPANATORUL.caut si revin. Iti multumesc , dar ....este numai schema de aplicatie . Nu si schema interna a lui . Link spre comentariu
codrin Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 dl Bird, la pagina 11 , fig10, este prezentata schema interna hibridului LF0059Bdaca va uitati mai atent veti vedea si pinii acestei componente compusa pe ceramica.nu inteleg ce vreti sa spuneti cu schema de aplicatie.... ???? Link spre comentariu
Bird Postat Octombrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2009 ..........................nu inteleg ce vreti sa spuneti cu schema de aplicatie.... ???? ...........cred ca in momentul cand am dezarhivat fisierul , aveam pe monitor dezarhivat cam in acelas timp si o varianta de pe net , unde erau date numai schemele in care se utilizeaza ..............!!!!!! Multumesc mult , si-mi cer scuze pentru incurcatura facuta , este exact ceea ce cautam . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum