Vizitator codecent Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 buna as dori sami pun un aplificator la o statie taxi motorola m140 as dori sa stiu dac pot sa pun acest model Preamplificator PR 27 - Receptie Link spre comentariu
petre_s Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 hai norork dar vezi ca asta e rubrica despre amplificatoare nu de saluturi de bun venit Link spre comentariu
Vizitator codecent Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 pai nu am salutat am intrebat si eu ceva Link spre comentariu
petre_s Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 viewtopic.php?f=36&t=2390ia sa vedem daca ghiciesti pe care nu ai respectat-o Link spre comentariu
Vizitator codecent Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 pai is si eu mai nou pe aicea si as dori sa aflu ceva petre_s ai putea sa ma ajuti? Link spre comentariu
Vizitator codecent Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Cand creati un SUBIECT NOU incercati sa alegeti un subiect SCURT si cat mai CLAR, subiectele gen "AJUTOR!!!" sau "NU MERGE !" vor fi sterse imediat. Link spre comentariu
Jimmy Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 daca tot ai dat copy/paste din regulament, presupun ca ti-ai dat seama ca subiectul tau va fi sters imediat Link spre comentariu
petre_s Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 si nu ai postat bine. aici nu se discuta despre amplificatoare de radiofrecventa ci despre cele audio. presupun ca nu vrei sa pui amplificator pe statia radio ca sa auzi mai tare ci ca sa ai o transmisie/receptie mai buna. in cazul asta posteaza rubrica radio. Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Daca doresti sa conectezi un amplificator audio, ca sa se auda mai tare, poti lua semnal de la potentiometrul de volum, care apoi il aplici unui amplificator de putere (iar acesta va fi conectat la un difuzor). Link spre comentariu
Postări Recomandate