Golem Postat Iunie 6, 2005 Partajează Postat Iunie 6, 2005 Meshteresc surse de pana la 60.000 volti. :shock: i.Efecte spectaculare, descarcari corona, bune pentru aeroionizator, neoane care se aprind "in aer, etc. Link spre comentariu
teslina Postat Iunie 7, 2005 Partajează Postat Iunie 7, 2005 De unde esti Golem?teslina Link spre comentariu
Electron Postat Iunie 7, 2005 Partajează Postat Iunie 7, 2005 Am vazut niste chinezarii la pretul de maxim 200.000 lei care fac ceva in genul asta . Sunt in niste baloane de sticla. Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze Postat Iunie 7, 2005 Partajează Postat Iunie 7, 2005 Golem, ne arati si noua o schema... ceva? Ce transformator folosesti? Link spre comentariu
Golem Postat Iunie 8, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2005 cautati pe net 2N3055 and flybackeu nu lucrez cu "chinezarii", aici nu e loc de asa ceva...din Bucuresti sunt Link spre comentariu
Golem Postat Iunie 8, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2005 sau viziteaza http://www.powerlabs.org Link spre comentariu
ALEKS Postat Iunie 8, 2005 Partajează Postat Iunie 8, 2005 Era varianta cu transformator linii de la televizoare, nu? M-am jucat si eu cu "mini tesla-coil" fabricata in felul acesta! Link spre comentariu
aghora17 Postat Iunie 8, 2005 Partajează Postat Iunie 8, 2005 De unde esti Golem?teslinabobine tesla, ha? Link spre comentariu
teslina Postat Iunie 8, 2005 Partajează Postat Iunie 8, 2005 Golem: Cred ca te stiu mai demult, ti-am vazut numele pe Rob' Tesla, se pare ca erai la primele tale contacte cu "flyback"Aghora:...deh, trebuie sa aiba tot omul o pasiune, nu?teslina Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 8, 2005 Partajează Postat Iunie 8, 2005 noi metode de a impodobi pomul de craciun :lol: ..... http://www.lod.org/Leyh/Articles/NatlGeoJul97.gif Link spre comentariu
Swat Cat Postat Iunie 9, 2005 Partajează Postat Iunie 9, 2005 pune si tu niste poze...ca poate ma intereseaza si pe mine ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum